ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
ale kdeže,prečo by si z toho priberala,ja si dávam 2 plátky aj s perlou tip a nepriberám z toho a to mám dosť blbý metabolizmus
a to je velmi vela?
velmi z toho priberiem,ak si dam 1platok na ranajky a 1 na veceru??
tak ten má 185kcal/100g
a kolko ma kcal? to je taky ten chudulinky cierny co je naplatkovany v takom obale?
jeemin,kolkokrat zjem hoci len platok toho fitness cheba/hoci ma len 2gtuku/,mam strasne vycitky svedomia,uz mi asiq nacisto preskakuje z toho...citim sa tak blbo....aaaach jaaaj
R:platok fitness chleba,platok sunky ,syra a mala paradajka,kava s hnedym cukrom a smotanou
D:nic
O:kuracie maso a ryza,zeleninova poievka
OL:jogurt,miska jahod,neskor mala hruska s burizonmi a medom/mala som strasnu chut na daco sladke,ale nemozem tak aspon toto/
V:platok fitness chleba,platok sunky a mala paradajka
V2:napoj caro a malinky kusok nanuk.torty
pitie:cista H2O
8:00-ovsene vlocky s kuskami jablka,hrusky,ananasu,susenych hrozienok+polka jogurtu, skorica
9:00-nanuk kakadu
11:00-cerveny melon
12:00-male jablko
13:30-cestoviny s dusenym kuratom a salat z cinskej kapusty, paradajky,papriky
15:00-malinke jablko
15:30-malinke jablko
16:30-mala hruska
17:30-polka jogurtu a troska ovsenych vlociek
cvicila som asi hodinu a pol:)
19:45-nanuk kakadu
pila som cistu vodu:) je toho dost a casto, ale boli to ozaj male porcie a citim sa super:)
r:ovsene vlocky,hrozno,banan,jogurt
o:kuracie prsia,zelenina
v:hroznoo
Pouzivam obycajne ovsene vlocky Dobry zivot:) take za 20 sk:) su uplne ciste, bez prisad...ale niekedy si kupim aj maxi-musli v DM, su tam rozne vlocky, semiacka a v tom este lieskovce a susene hrozienka. Bez prisad a cukru:) a to jem niekedy same alebo si to nasypem do jogurtu...
pussate či pusate1 či čo si už si s tým fakt trápna...