Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

pusate

karbo ja som krámy ešte v živote nedostala a to mám 17 rokov,ale deti by som chcela:-( ale štíhlosť je mi asi prednejšia:-(

nikča

r:cerealie s mliekom
o:zapecena zemlovka s tvarohom a brokolicou plus poleva z kyslej smotany
o:hrozno
v:dam si celozrnny toast so sunkou,syrom a zeleninou

doremi

8.OO cereal maly a polka paradajky plus kava
neskor este par gum.cukrikov
12.00 cesnecka so syrom,kustik vzprazaneho karfiolu,zemiaky a zelenina
14.00kava
a to je zatial vsetko na dnes
nie som dajaka hladna..pitie>1,5litra ondrasovky ochutenej

v

r:pol cerealneho rozka s maslom a druha polka s karickou
d:bebe keksy
o:stiav s polkou cerealneho rozka,3 palacinky s dzemom bez cukru

karbo

pre pusate ...ona to nema v hlave v poriadku takze to nepochopi ale dufam ze ta tam zavru myslim na tu psychinu tam si mozno uvedomis aka si hlupucka .....inac kramy mas normalne alebo to v zivote nechces mas deti ??lebo si na najlepsej ceste ----ja viem co je ana aaa ani nechcem vraviet ake to ma strasne nasledky ale aj tak vela zdaru v sebazabijani sa

pre pusate

joj, pusate, ja ti nejdem radit, ale je to velmi zle riesenie! skus naozaj aspon take 1-2 kila pribrat. zatial. a uvidis potom ako to vsetko pojde. ale take tie kamuflaze su naozaj velmi nevhodne, klames samu seba. joj, kiezby si si uvedomila ako naozaj pribrat potrebujes a kiezby si to vnimala pozitivne a nie ako tu najtragickejsiu vec v zivote. dufam, ze to raz pochopis, len, prosim, nech nie je neskoro! a naozaj sa drz!!

pusate

diki,že mi tu dakto aj drží palce,no ten osudný deň-kontrola je v utorok tak sa bojím,bo som nepribrala,ale už mám plán ako to zakryť: zjem pol kila jablk a vypijem liter vody a dám si nejaké volné šaty,dúfam,že to zhltnú a nikam ma nezavrú...