ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
dnes ranajky jogurt activia jahodovy a dva ryzove chlebicky, obed 1 ryzovy chlebicek, vecera jogurt activia a dva ryzove chlebicky...vela vody a vela caju ;)
R: corn flakes 30g
D: jablko
O: kysla kapusta, varene zemiaky bez šupky
Ol: jedna tabulka horkej čokolady
V: 4 kukurične plátky, morčacia salama 4 koliečka, 2 trojuholniky syrčeku
káva s mliekom nie je jedlo!!
káva s mliekom nie je jedlo!!
Pondelok
R: nizkotucny jogurt
O: polievka cca 40kcal
OL: velke jablko
V: jablka, paprika
plus asi 4kávy s nízkot. mliekom a 1,5l vody
Dnes:
R:káva s nízkot.mliekom, neskor maličká mandarínka
O: nízkot.jogurt
V: cuketa varena vo vode, polievka asi 60kcal
+ 3kávy s nízkot. mliekom
viem, ale musela som si dať očistu.. takže štvrtok piatok som nič nejedla. V sobotu bol moj jedálniček takýto:
R: nizkotucny jogurt
O: polievka asi 60kcal
V: ta ista polievka
dnes:
R: nizkot.jogurt
O: polievka ako aj v sobotu, cuketa varena vo vode
OL: jablka
viem, že jablka poobede niesú dobré, ale mala som na ne chuť a už dnes nebudem nič jesť tak myslím že v pohode
musím schudnúť ešte 4kg
R-suché žemle
O-suché keksy, neskôr 0,1 dcl vareného vínka
V-trochu fíg, neskôr 0,1 dcl vareného vínka
P.s- po celý deń žiadnu vodu, resp. nápoje.
pre: princess28: čo myslíš, kam sa takto dopracuješ? z mojej vlastnej skúsenosti: ak prestaneš jesť, začneš paradoxne priberať, lebo sa ti spomalí metabolizmus a potom priberieš naozaj aj z jedného jablka...ale keď som začala PRAVIDELNE a zdravo jesť, začala som chudnúť...tak zaraď do jedálnička nízkotučné mliečne výrobky, ovocie a zeleninu, chudé mäso, strukoviny, celozrnné obilniny a ryžu, orechy, ryby a rôzne semienka...atď....veď je to už otrepané, sama to určite poznáš... plus veeľa čistej vody a pohyb...
R- sucháre
O-suché keksy
V-sušené jablká, neskôr jeden pohár 0,1 vareného vína
P.s- po celý deń žiadna voda, čaje, káva, nápoje atď
Včera som mala hrozný deň. Veľa som toho pojedla a znova som spadla do toho. Dnes mio kamarátka povedala, že som pribrala a to bola posledná kvapka.
dnešný jedálniček:
R: káva so sladidlom a mliekom
D:nič
O: nič
Ol: káva s nizkot. mliekom
V: káva s nizkot. mliekom