Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

ava6

ahojte,

rada by som sa k vám pridala. Som bulimička, 6 či 7 rokov, proste večnosť a rozhodla som sa s tým konečne bojovať! Takže dnes je to už 10 dní bez zvracania :-)Som na seba hrdá aj keď je to veľmi ťažké, nehovoriac o tom, že sa cítim ako balón :-(
Rada by som vedela, či moj jedálniček nie je príliš, lebo ja už asi ani nemám predstavu, čo je veľa a čo je normálne. Tak sem dávam včerajší a budem veľmi rada, keď mi niektorá napíšete.
Takže:

R: ovsená kaša so semienkami
O: kuracie masko s omačkou a cestoviny, čokoládová tyčinka
O: hrozno
V: soj. rožok, tvarohový syr, paradajka + pol uhorky
V2: jogurt

Je toho veľa alebo je to ok? Pri čítaní, čo papáte vy mi to príde ako slonia porcia.

Držte sa Ava

ellie

Orol, je, ja mineralku takmer vobec nepijem, len dnes rano som si nejakym omylom zobrala jemne perlivu, ale uz jej asi po 2 dcl mam dost, cize si idem po normalnu vodu. ;)

orol

30min. pred R pohár vody s tinktúrou očianka
R-jogurt so semenami slnečnice a vločkami, bebe, banán
30min. pred O pohár vody s tinktúrou ruta
O-makrela v alobale, paprika, paradajka, cesnak, chili, chlieb – hodinu po O hlohový čaj
30min pred V lyžička ľanového oleja
V- zemiaky v šupke, kefírové mlieko
P.s- Ellie, 1 1/2litra minerálky nie je priveĺa ??

ellie

vcera:
O: clz cestoviny s paradajkovou pikantnou omackou
O: slivka, nektarinka, kocka horkej coko
V: majtes, cibulka, olivy, cherry paradajky, platok clz chlebika
dnes:
R: jahody, slivka, nektarinka, clz cerealie, ovsene vlocky, med
D: nektarinka
O: pecene kuriatko so zeleninovym salatom
O: jablko, tri male platky sezamu v karamele
V: ?
+ 0,5l caju, 1,5l jemne perlivej mineralky, 0,5l vody
Lienka, je super, ze ta mamina podporila, je skutocne dolezite, aby si k tym veciam nemala jednoduchy pristup. Zvysok je uz na tebe, musis s tym bojovat, ozaj v tychto pripadoch plati to, ze sa musis niecim zamestnat, viem, ze to nie je jednoduche, ale postupne po malych krocikoch sa to da a ide to! ;)

Lienka84

R: jahodova ovsena kasa
D: jablko, hrozno
O: varene zemiaky s tuniakom
V: vanilkove acidko

a zase strasne vela kavy...

Lienka84

Najhorsi je ten den potom, ked sa prejem.. musim sa hrozne ovladat aby som to nespravila znova..je to fakt tazke, ale zatial sa drzim..nesmiem, nesmiem.. porozpravala som sa s maminou, tak bude predo mnou skovavat sladke.. dufam, ze to pomoze

Lienka84

Tak to je jasne, ze ked to nevidim, tak ma to tak nelaka, skusim sa porozpravat opat s maminou a dufam ze to zoberie vazne..