ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
Vcera:
6:00 ovsene vlocky+jahodovy jogurt
9:30 jablko
10:00 rohlik so syrom a paradajkou
13:00 keks Romanca
15:00 vyprazany karfiol so zemiakmi a tatarskou omackou
18:00 jablko
21:00 pecena kacka s kapustou a knedlou
21:15 kolac z marina keksou 1 kus, kokosova gulka
Dnes:
8:00 ovsene vlocky+jogurt orieskovy
11:00 jablko
11:30 keks
14:00 cestoviny s morcadellou a eidamom
17:00 nektarinka
17:30 keks
20:00 orieskove musli s mliekom
r:pečivo,syr,zelenina
o: polievka zel.s cestoviou,bryndz.haklušky,koláč-ovocný
v:lángoše so syrom a kečupom 2kusy
júj bolo toho veľa,veľa sa varilo,veľa sa pieklo:-)
pusate, rada by som si s tebou popísala ale táto téma trocha zaväzuje (myslím to, že by sa tu mali zverejňovať jedálničky), zaujímalo by ma trebárs, aké máš plány do budúcna, ako sa vidíš o 2 či 5 rokov... ale držím ti palce aby si sa z toho bludného kruhu dostala... hlavné je si uvedomiť, že máš problém a chcieť ho riešiť, ale o tom už na inom fóre... sorry, ak niekomu vadí, že sme vybočili z hlavnej témy
v blave
kde si bola na liečení?
pusate, sama si písala, že si ani nechcela, aby ti pomohli
afrika už som raz bola a nepomohli mi ,skôr uškodili,tak nechcem aby sa to zopakovalo,mám na to hrooozné spomienky:-(
pusate, naozaj by si mala ísť na liečenie, však už teraz máš vážne zdravotné problémy a to sa ti len tak samo zlepšovať nebude, práve naopak...