ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
r:bananovo-cokoladove musli
d:jablko a 4 ks mini racioliek macanych v mliecnej cokolade
o:zapekany karfiol so zemiakmi
o:fitness musli tycinka
v:cerealny rozok-polovica s maslom a polovica s horcicou a 6 cherry paradajok,jahodova activia
pitie:voda a salka zeleneho caju
cvicenie:telesna,a potom doma drepy a brusaky na fitlopte
R-fitness chlieb s tvarohom skoricou,nektarinka
D- mega velke jablko,5 ks bebe susienok
Ob- zeleninova polievka,tekvicovy privarok s volskym okom
0l-1- pohankove muslicky s jogurtom,medom,hrozienkami,kokos,susene bananky! mnaaam!
ol-2- nastruhana mrkva s jablkom
vc- zeleninova polievka(to co na obed),peceny mega zemiak plneny smotanou a tvarohom,bylinky,zeleninovy salat
vc-2- male jablcko narezane na platky potrete arasidovym maslom! mnam!
r:6:00corn flakes s mliekom
10:00-mandarinka
12:15-obed v skole-brokolicova polievka,zemiakova kasa s kapustou
17:30-lahodkove tofu,paradajka
na ranajky bola cerealna kocka a kava,potom caj a musli tycinka
obed:brokolicova polievka a kur.prsia hawai,potom opat caj
olovrant ,to bola hruska,neskor 2 cokopiskoty a cerealie s jogurtom a na veceru som mala platok fitness so syrom a 5timi cherry pradajkami a caro...p.s. jablka ,traste sa,dnes mam akysi divny den ze som furt hladna
ta vecera padla na jablko a kedze prisli znami,tak aj same tie slane somarinky ako krekry a tycinky atd. ale ved raz za cas mozem aj ja...
8:30 ovsene vlocky+corn flakes+ mlieko+ med
11:45 jablko, hruska
13:00 zemlkovka 2 velke kusy
16:00 kus zemlovky, 2 kusy kakaovnika, kakao
18:00 velky kus zemlovky
20:00 3 kusy kakaovnika, kakao, kavenka
21:00 opat 3 kusy kakaovnika a kakao :-)
večera:krajec chleba s bryndzovou pomazánkou a rajčina+cca 8kociek ovčieho syra, potom ešte asi tak kolo 8mej krupicová kaša so sušenými slivkami a dlhými piškotami posypaná grankom s trochou roztop. masla-mňam,dobrunkaaa:-) teraz ešte pijem banánový nutridrink,akosi som dnes naň zabudla:-)
r:celoztnna zemla s maslom a 2 male paradajky,nizkotucny jogurt jogobella
o:hrstkova polievka bez klobasy,1,5 cuketovej placky s uhorkovym salatom
o:2 jablka a plno cukrikov
v:zapekany karfiol,cokoladovy puding,1 riadok cokolady na varenie
v2:jablko
pitie:voda
tak dost vela toho bolo dnes zajtra by som sa mala viac krotit:)