Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

nikča

r:jeden rohlik s kecupom,syrom,sunkou, paradajka,paprika
o:tofu na cinsky sposob s ryzou
v:celozrnny chlieb s cottage cheese,paradajka,paprika

doremi

no tak dnes:na ranajky cerealie s nizkot.jogurtom,kava,4bebe keksy
obed:polievka slepacia a maso dusene s ryzou
olovrant:hruska,caro,jogurt,rumancekovy
caj
vecera este neviem

c-kíčo

awojtee,tak dneska ráno makovopudingová lupačka a kakavko,desiata malý balíček slaných tyčiniek s čajom čiernym s medom, potom 2jablká,hruška a vlnky-tiramsu
na obed hubová polievka a špagety s morcadellou a strúhaným syrom mňamky:-)
potom kapučínko a cca zo6 polomáčaných sušienok,ostatné ešte dopíšem
som tu už dávno nebola ale viete teraz už na strednej mám vela učenia a nových kamošiek a kamošov,a našťastie sa mi neposmievajú,že som chudá:-) až na pár výnimiek čo majú blbé poznámky:-(

dot

doremi, nemyslim si ze by si mala anorexiu. To ze si schudla a snazis sa zdravo stravovat hned nevypoveda o anorexii. Dolezite je aby si uz viac nechudla ale ostala na terajsej vahe a mala pri nej aj kramy, a aby vsetky tvoje myslienky neboli o jedle...a aby si nemala vycitky zo "zakazaneho"... vtedy vazne hrozi anorexia...

nikča

r:hruska,nektarinka,banan,mandarinka plus jahodove acidko
o:tofu na cinsky sposob s ryzou
v:teraz jem cornfleksy s orieskami,hrozienkami,poliate bielym jogurtom a ochutene medom ..

doremi

dik pusate,no ved aj ja si myslim,ibaze som o dost chudsia ako som byvala,ale nemam pocit ze by som nejedla...akurat si dobre premyslim co a hlavne kolko toho zjem aby som znova na sebe nemala tych desat kil naviac ako kedysi,to len moji rodkovia vyrabaju problemy tam kde nie su...a vies co je najhorsie? ked ide so mnou mama napriklad na nejake odb.vysetrenie alebo tak,kazdemu lekarovi rozprava ze nic nejem,ale zatial chvalabohu ziaden na to nezareagoval,lebo vyzeram normalne ,si myslim..len keby kazdemu nehovorili ze nic nejem,citim sa potom trapne pred ludmi... :((

doremi

aaach jeeemin,ludia pomoc,nasi uz do mna hucia ze vyzeram jak anorekticka,iba preto ze uz nejem tak ako pred2 rokmi,ze sama salama,biele pecivo,sladosti,sak som mala vtedy58kil,jeemin,pri mojej vyske163cm to bolo strasne vela,vyz. som jak buchta a teraz mam tak 48az 50 podla toho co a ako casto jem,a oni uz zo mna scu spravit anorekticku....pomooooc
help me please,zda sa vam moja strava nespravna?lebo ja nema pocit zeby som jedla malo,len sa snazim nejest to com jedla predtym,tie udeniny,pecivo a sladke...to som uz anorekticka??? nech ma nechcu nastvat...

doremi

ranajky:jogurt,platok fitness s nizkot.syrom a kusok slivk.kolaca,caro
desiata:hruska a kusocek torty
obed:dus.zelenina a ryza,zel.polievka,kava
olovrant:cerealie s mliekom,musli tycinka a jablko