Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

dot

Dnesne zhrnutie :)
Rano: 2 lyzice nugety, potom rozok s nugetou
Skola: jablko, rozok s paprikou a maslom, horalka
Do obeda: horalka so slahackou, lyzica nugety
Obed: pecene zemiaky so syrom dost vela
kakao
dezert - 2 pohare slahacky s kakaom
neskor nanuk
Olovrant: pecene zemiaky so syrom
2 nanuky
Vecera: orieskove musli s mliekom
Mam pocit ze sa blizia kramy... :)

tak to je

velmi sa mi paci, ze v mnohych jedalnickoch dominuje vela zeleniny. ci k obedu, ci na veceru, hocikedy pocas dna. vynikajuce!

spagh

dobry vecer, vcera:
r: jablko, acidko jednotukove
d: chalva
o: cinska kapusta + hlavkovy salat + rajcina + salotka + syrik + bazalka (nie cele salaty, z kazdeho kustik) + kavova lyzicka olivoveho oleja
o: jablcko
v: nic
pitivo : 4dc zeleny cajik, 2l vodicka

v

r:4 orechove bebe keksy,pohar mlieka
d:jablko
o:zeleninova polievka,zapekany karfiol so zemiakmi
o:visnova activia
v:cerealie racionella s lecitinom+mlieko,chlieb so syrom a 5 cherry paradajok
pitie:voda
cvicenie:telesna
jaj keby kazdy den bol taky:)

poliewoocka

Fish, toto vobec nie je vela jedla, ale mala by si si to rozdelit po mensich davkach pocas celeho dna. Aby si nepocitila hlad, mala dostatok tekutin a aj pohybu primerane:) Sposobom hladovky a nasledneho vlcieho zachvatu sa neda dlhodobo zdravo existovat...
Dnes:
R:ovsene vlocky s jogurtom a jahodami
v skole:3 mini jablcka, rozok so syrom,paradajkou a paprikou
O:grilovane kuracie stehno s ryzou, cinskou kapustou, paradajkou, paprikou
Ol:jablko
pred cvicienim za pohar ovsenych vlociek s mliekom
idem cvicit cca hodinku, z toho 30 min aerobne
potom si dam vlocky s jogurtom a nejakym ovocim:)

pussate

awojte
včera som prežila 1. osudný deň-tú kontrolu u psychoše,naletela mi,že som pribrala bo som si dala pod oblečko závažie z činky také 2kg-ové haha,a poobliekala som si také rozťahané veci...
toto mi teda vyšlo

ale zajtra idem na tú hroznú endokrinologiu a tiež ma tam budú vážiť až na to že len v spodnom prádle,tak si nemám kam schovať závažie čo mám sakra robiť aby som tam vážila 39kg ako u psych.so závažím,alebo aspoň 38kg vyhovorím sa že to s oblečkom som mala 39 a to oblečko na mne mohlo mať kilo...ach ako sa bojiiiim že ma zavrú na psychinu-to neeesceem,ani pribrááť nee
ale je to tu to ,,osudové rozhodnutie,tak sa trasem či ma zavrú do lubochne abo ne-e

a ešte thinspo,možná posledné, tak ak sa zajtra neozvem,tak to bude znamenať že ma tam strčili,tak toto berte aj ako takú provizornú rozlúčku,ale dúfam,že zajtra večer budem domkaa

fish

prosim potrebujem vediet je to vela trpim ppp stale myslim na jedlo chcem z toho von uz 17 dni som sa snazila jest tak normalne a dneska
rano 1kava
obed-jeden velky ovocny jogurt 300g s s ciny minis ceraliami asi 3hrste,hned za tym lecky s kapustou a este som si dala paru listy z cinsej kapusty a jahnacie maso je to vela ja uz nechcem trpiet ojedanim sa citim sa dost plna ono by to nebolo vela keby som to zjedla postupne citim sa strasne tak som sa snazila citim sa strasne plno potrebujem vediet ci je to vela?

sissa

R:nutelova vianocka, 2ks, mlieko
O:Kura na smotane a cestoviny
Ol:2ks oblozenych chlebikov
V:oblozeny chlieb, jablko, cerealna tycinka

poliewoocka

R:rohlik so syrom, salamou, cinskou kapustou,paradajkou,paprikou
45 minut potenia na cvicisku:P
D:jablko
O:kuracie stehno so zemiakmi,cinskou kapustou,paradajkou,paprikou
Ol:jablko
hodinku pred cvicenim som si dala za pohar mlieka s ovsenymi vlockami