ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
ako pussate, nehnevaj sa ale SI NORMALNAAA??????????
naco tu pises tieto veci? si chora, ano, vsetci to vieme, vsetci si na teba povedali svoj nazor tak to tui uz nevyr a uvedom sa co pachas na svojom zdravi prosim ta---
cawenky devenky,som taká šťastnánezavreli ma,wow,ale teraz mám totálnu hnačku čo som pred vážením požrala cca pol kila slivák,pol kila jablk a vypila liter vody ech....ale zabralo to,dokonca ma vážili oblečenú,bo tam bola zima-keby som to sakra vedela dala bych si to závažie a ted bych nemala tú hnačku,jááu aj brucho ma hrooozne bolí ale stálo mi to za to,že som doma,ufff sa mi ulavilo a teraz mám od osudných dní na 2 MESIACE POKOJ!!!! objednali ma až na november
preco to nezvyknes robit?
toto,nezvyknem robiť,ale...
r-musli tropic s mliekom,čierny čaj
d-jablko a hruška
o-rožok s plátkom kuracej šunky arajčina
zelený čaj
a este 2 kocky horkej cokolady/70%/
R:caj,jogurt,cerealie,banan
D:nic
O:3platky kur.prs s cerstvou zeleninou,avokadom,bazalkou...a jogurtovo-bylinkovym dressingom,francuzska polievka,kakadu nanuk,kava
OL:hrozno/1 strapec/,fajita so zeleninou a syrom,3dcl kofoly
V:maly kusok kolaca s ovocim a jablko
r:toast so syrom,sunkou,paradajkou,paprikou,kecupom
d:jogurt,nektarinka
o:polievka,zemiakovy privarok
v:ryba na prirodno plus zelenina
r:musli s mliekom,jahodova activia
d:2 bebe keksy,5 racioliek macanych v mliecnej cokolade
o:zeleninova polievka,cestoviny s paradajkovo-hubovou omackou a syrom
v:musli s mliekom
pitie:voda
zas kopíruješ blogy,pussate? si trááápna