ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
r: pohankove vlocky+jablko, zeleny caj
o: zeleninova polievka(uvarena zelenina s vodou), pohanka s hraskom a cervenou cibulkou - misticka, ladovy salat, cisnska kapusta, lanovy olej kavova lyzicka
o: biely jogurt+lanove semienka
v: hrubozrnny chlieb platok+tvrdy syr+ cherryrajcinka + paprika
pitivo : 1l caju bylinkoveho, 4d zeleneho caju, 2,5l neperlivej mineralky
poliewoocka, ja sa musim priznat ze sa dlhsie inspirujem tvojimi jedalnickami:-))uz asi mesiac a pol..no a citim sa super a mam 5kil menej..mnohym si tu na fore vzorom:_)
no,kokso tak ja neviem,čo sa robí,postavila som sa na váhu a zrazu som zistila,že mám trištvrte kila nahor,to neni možné,zase 37,7kg,do riti scelo sa mi fňukať tak som sa rozbačala a začala som sa čuneť do zrkadla,ibaže vôbec som nevidela nejakú zmenu,zdalo sa mi to čudné,stále som rovnaká a tak ma napadlo,že sa odmerám a ty brdo,namojveru som podrástla, takže už mám 153cm je to síce zas len 1 cm ale proti júnu,ked som mala 151cm sú to už 2cm keby to takto pokračovalo,tak za rok bych mala vysnených 160cm, možno sa vám to nezdá vela, no vzdy lepšie jak 150cm-ové decko..... zase len snívam ,šak namám ani 155cm
r:ovsene vlocky so susenym ovocim,tvaroh,biely jogurt,orieska,med
o:salat z rukoly a paradajky,kuracie prsia
potom tycinka LION
v:tvaroh,hrozno,biely jogurt,med
pre poliewoocku:
ahoj poliewoocka elmi sa mi pacia Tvoje jedlalnicky :) Mozem sa opytat ako dlho sa tatko stravujes a co ta k tomu viedlo? A co na to hovori rodina a hlavne rodicia? Nemavas zachvaty jedenia? A co robis ked je nejaka oslava abo daco take tak jes aj tam? Aj ja by som sa rada stravovala podobne ako ty :)
R:ovsene vlocky s jogurtom, jahodami, hroznom a jablkom
D:jablko, hrozno
O:pecena ryba plnena cesnakovo-petrzlenovou zmesou, dusene zemiaky, salat z cinskej kapusty, kapie, papriky, paradajky
pre blba fakt
pussate sem kopíruje články z môjho blogu,ale ja by som to SEM NIKDY NENAPíSALa!!! to patrí iba na blog ale tú pi..pussate,nedokážem nijako zastaviť,nech to sem nekopíruje,to bych si musela zrušiť blog..
Dnes:
R:ovsene vlocky s jogurtom, jahodami a jablkom
D:2 jablcka
O:cestoviny s kuracimi prsiami na paprike
Ol:hrozno, 1,5 merci
V:2 jablka, hrozno
6:00-dve male zemle s kecupom,sunkou,syrom,paprika
10:00-jogurt
11:00-jablko
12:15-obed v skole-slepacia polievka,dve sisky so stracatelou
16:00-morcacie prsia,ryza,kapusta