Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

poliewoocka

Pusate,
neboj, nemaj vycitky, nemas dovod. Mas to pekne rozlozene, kludne mozes este pridat. Drzim palce, aby si sa z toho co najskor dostala, a aby si bola v zivote stastna.
Ja dnes:
R:platok celozrnneho doma peceneho chleba s ramou, sunkou, kapiou, paprikou, paradajkou
D:jablko, hrozno
O:szegedin, 2 knedliky
Ol:jablko, pasik cokolady
cvicila som hodinku:)
V:po cvicieni vlocky s jogurtom, jahodami a jablkom
pitie:cista voda a bylinkovy caj z materinej dusky nesladeny

pusate

neviem,či je to dobré...
r-kroasant 7-days(karamel)+šálka kakaa
d-jablko+hruška+4slivky
o-cca 100g kuracieho rizota so zeleninou
ol-capuchino+2 sušienky(bebe-albert)
v-cca 20g-ový plátok sendviča s 20g kuracej šunky+rajčina a paprika
asi som to prešvihla:-(

v

r:kolac,orechove bebe,activia jogurt,2 kocky horkej cokolady
d:cokoladove musli
o:polievka s rezancami a mrkvou,spagety s kecupom
o:orechove bebe,cokoladove musli a cokoladovy pohar so zele
pitie:voda,3 alebo 4 salky zeleneho caju
snazim sa co najrychlejsie pribrat:)

blba fakt

for PUSATE (prihlasenu)... ty si bola kedysi anoreticka a henta ta teraz takto kvazi nici?
Krasny to ccharakter, tak sa ti ospravedlnujem, dufam ze som tvoju osobu tym nejako nenahnevala....

poliewoocka

doplnim:
nanuk kakadu
u priatela som papala taky gulas zo srnca+zemiaky a potom ako dezert pecene jablko:p

Olik a bodka "." :)
Som stastna, ze som vam takto pomohla:) No, ako som tu uz pisala, zbavila som sa alergie-sennej nadchy, naduvania, zapchy, bolesti pri menstruacii. Nemam pocity hladu, neprepadava ma zravka. Samozrejme, ja si doprajem, ved zijeme len raz:) sice, mensie mnozstvo, napr. nezjem celu cokoladu, ale 1-2 pasiky, ktore si vychutnavam a to mi staci:)A rodinne oslavy? Pocuvam svoj zaludok. Ked povie DOST, bude ti zle, tak to stopnem. Ale dovod, preco by som si nemohla dat fajnu tortu nepoznam...jedlo, okrem obeda, si pripravujem sama. Rodicia to beru uplne normalne, niekedy, ked si robim salaty alebo vlocky nakazu aj pre seba:D Stravujem sa takto asi 3 roky a citim sa skvele:))

doremi

R:platok cerealneho chleba so sunkou a zeleninou a caj
O:3 palacinky s jablkom a medom,parad.polievka a kava
V:caj,popcorn/25g/
ehmm no vidim ze rychlovykrm uspesne napreduje aj dalej...

v

r:4 bebe keksy orieskove
d:jogurt activia
o:polievka s mrkvou a zemiakmi,palacinka s dzemom
o:2 strapce hrozna,asi 7 malych racioliek macanych v mliecnej cokolade,perniky,asi pol velkeho kolaca
,activia jogurt,par kociek horkej cokolady,kus zemlovky
pitie:voda,pohar pomarancoveho dzusu,2 salky zeleneho caju,viedenska kava so slahackou