ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
ranajky nic
obed-2lupacky so slivkovym lekvarom,2rozky s slivkovym lekvarom,viziva,4banany
ach ja to vzdavam :(( u mna zvitazilo jedlo ! aj teraz do seba napchavam 4. krajec chleba s marmeladou a neverim ze prestanem :(( .. uz treti den sa prejedavam !! aj teraz mi tecu slzy a citim sa zle ale aj tak len zerem !!!
r:chlieb so syrom,pol paradajky a kusok papriky
d:4 bebe keksy,hruskova activia
o:zeleninova polievka,spenat so zemiakmi a volskym okom
o:vanilkova horuca cokolada so slahackou
v:pol bagety so syrom,paradajka,kusok papriky,hrozno
v2:jablko,margotka
pitie:voda,zeleny caj
papaja zaujimalo by ma,ze ako vyzera jedalnicek na pribratie?
r:ovsene vlocky,banan,jogurt
d:jablko
o:polievka,zemiakova kasa,kapustovy salat
v:celozrnny toast,sunka,syr,niva,zelenina
ja si momentalne vahu udrzujem a papam toto:
r: Acidko vanilkove, pohankove vlocky
des: 2 velke broskyne
o: pecene zemiaky so zeleninou, sojovym masom, kysle uhorky
sv:sojovy jogurt cokoladovy
v: 2 tousty /zo 4 toust.chlebov/, so sunkou, maslom, horcicou, a akusok papriky
Fit tycinka
som vyliecena z PPP uz par rockov :)
didi
to nie pribirak ani nahodou..bola som v nemocnici s PPP, a pribiraci jedalnicek vyzeral uuuplne inak!!!
baby ja chora niesom ale ked to citam mne je kadejako :( ,,,,didi srdiecko papaj vsetko co vidis ak sa ti da lebo mas strasne malo kil moje,,ja mam tiez podvahu na moju vysku 188 mam len 68 kilo mala by som pribrat ale neda sa mi zjem aj slona a nepriberem drzim vam palce baby
- vazim len 38kg pri vyske 168, chcem pribrat, myslite, ze s tymto jedalnickom by to slo?
Vcera-
R: jogurt- vanilka, sojova zemla, kava
O: 6 slivkovych gul + polka tvarohu s cukrom
Ol: jablcko, banan
V1: zemla, sunka, syr, rajcin, paprika
V2: jablcko, cokoladovo- kokosova tycinka
Dnes-
R: jogurt- jahoda, zemla, kava
O: karfiol miesany s 2 vajickami, pol- uhorka, rajcina, celozrnne pecivo
Ol: Nutridrink
na Veceru si dam: zemlu s udenym syrom a paprikou a po veceri- jablcko a banan
Vopred vam dakujem za vas nazor a rady.
DRZTE SA!
aa este som si dala zeleninove placky so zemiakmi ale uz mi je na zvracanie cize prestala som :(( dufam !! .. som slabe nemehlo !! .. aaach ..
no uz mam v sebe aj krupicu ale neprestala som !! dalej zemiakove sulance, cokolada na varenie, jogurt s musli, dzem len tak !! aaannoo uz mi je totalne zle.. som na seba hrda :(( .. super ..