ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
r:kakaove bebe so znizenym cukrom,jahodova jogobella
d:jablko,hrozno
o:zeleninova polievka,ryza s uhorkovym salatom
o:jablko
r: tri malé plátky celoražného chlebíka s Ramou, paradajka, uhorka, čínska kapusta, cibuľka a k tomu sójové mlieko z prášku
d: veľké jablko, malé balenie Vláranu
o: čínske rezance so zeleninou a minerálka (v čínskej reštike)
o: káva, ochutená minerálka
v: šalát á la krab, 10 dkg diétnej morčacej salámy, 10 dkg ementálu, 2 malé zelené papriky, jablko
v2: zapekané rybie filé so syrom, zemiakové pyré (dosť neskoro v noci)
vypila som okolo 2,5 l minerálky, cvičila som 1 hod. na stacionárnom bicykli
pusate, žiadna hrôza, jasne, že si mala chúťky na jarmoku, ani si nemala normálny obed... a keďže ti nebolo zle, nemáš čo riešiť, si v úplnom mínuse, potrebuješ energiu! jarmok je raz do roka, kedy by si si mala dopriať takú pravú grilážku?:-)nestresuj a pekný večer!
r:chlieb s karickou
d:4 bebe keksy
o:ryza s kapustovo-mrkvovym salatom
o:kolac,hruskova activia,kakaove rezy
v:jablko,visnova jogobella,hrozno
pitie:voda,zeleny caj
tak dneska som to prešvihla-bol jarmok:-(
r-mliečna ryža+bebekeks+capuchino
d-jablko hruška a cca 25g slaných oplatiek
o-perník vjogurtovej poleve+ten nutridrink
ol-8sliviek,škoricové linecké koliesko,pol grilážky v čokoláde,hrsť tekvic.semiačok-to všetko na tom jarmoku:(
v-polievka do hrnka-gulášová+krajec čerstvého zemákového chlebu s maslom a 2reťkovky+pol papriky+zelený čaj
v2-2jablká+2hrušky,
pitie-voda
no hrôôôôôza,že:-(
ranajky nic
obed 2 banay,2strapce hrozna,5sliviek,a tvaroch s cukrom
pusate, je to super, najma keď človek pozná tvoje jedálničky z blogu. Veľa to určite nie je, sú to samé ľahké veci, máš tam aj ovocie... takto na začiatok...gratulujem!
a metabolizmus sa ti určite spamatá
pusate,tak tvoje rozhodnutie je naozaj vyborne a velmi sa tesim,aj ked viem,ze ta caka tazka a dlha cesta k cielu,ale verim,ze to zvladnes.neboj sa budes krasna,stastna a este k tomu aj zdrava :o)
rozhodla som sa skoncovať po 5. krát s ppp tak dúfam,že sa mi to už KONEčNE podarí a preto sem budem písať jedálničky,že či sú ok... dnes:
r-nugátový jogurt+2 bebekeksy
d-broskyňa+banán+jablko
o-rožok s kuracou šunkou cca 3 plátky+paprika a troška horčice
ol-nutridrink-taká prkotina,čo mi predpísala endokrinologička a ešte aj tiamín mi predpísala,
+kapuchino a 2 bebekeksy a 2gumové cuk.
v-polievka v prášku+krajec chleba+4ryby z konzervy-šproty
v2-hruška+hrozno
neni to moc vela???bojím sa že začnem príliš priberať,kedže mám po tých ,,dietach,,mám dosť spomalený metabolizmus:-((