ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
aj tebe dakujem jajka001:-)
vdaka afrika,ja to poznám,ten žalúdok sa mi časom roztiahne a už budem v pohode ako pred rokom,ked som sa po 3raz pokúšala skončiť s ppp,3 mesiace som bola ok 45-46kg a potom bác....
dúfam že teraz na 4krát mi to už vydrží na vždy a už nikdy sa k ppp nevrátim...
pusate, drzim ti palce
to som začala písať ešte pred tvojou reakciou, teraz pozerám, že si to zvládla, no super! a k tomu sladkému: ja som to po hladovkách mala rovnako, telo si pýta energiu... môžeš sa snažiť to nariadiť zdravšou variantou, napr. sušené ovocie, ovsené sušienky, ale nie je to nič strašné
Pusate, skús byť v spoločnosti, sadni si k sestre či otcovi k telke... máš stiahnutí žalúdok a hlavne - celé týždne a mesiace si si nič takého nedopriala, ale tvoj žalúdok sa s tým pozápasí, len prosím, nevracaj... a do budúcna: to sladké si nedaj hneď po obede, ale radšej ako olovrant, aby ti nebolo zle...drž sa!
poliewocka,ale to ja ťažko dokážem po jedle sa uvolniť a nemyslieť naň tolko,a tie sladkosti mi mooc chutia,neviem sa ich zriecť,ani pri tej,,diete,čo som mala do 500kcal som ich jedla,a potom som mala zníženú hladinu bielkovín,fakt by som mala jesť viac jogurtov,tie majú vela bielkovín:-)
pokračovanie: ol-hruška+hrozno,hrstka tekvicových semienok
v-zvolenský smot. jogurt čoko-oriešok+rožok+mätový čaj
v2-pol rožka s maslom,malý kúsoček tvrdého syra a rajčina
a už je mi ok,ani sa už necítim na vracanie:-)to iba ked zjem normálnu porciu vareného jedla,asi niesom na to ešte zvyknutá:-(
r:acidko
o:cestoviny so zeleninou
v:acidko ochutene medom,hruska,jeden kusok zakusku
raano ako vzdy jogurtik potom hrozno zelene na obed som si spravila sklene rezance osnazene s tofu a sanpinonami a teraz jablcko...that's all
Ahoj Pusate,
drzim ti palce, je to super, ze si sa rozhodla porazit ppp..a poviem ti, ze si si konecne zlapsila jedalnicky, aj ked by si mohla ubrat blbotiny a sladkosti a nahrazit ich jogurtom, ovocim, zeleninou, cerealiami, ktore ti nastartuju metabolizmus a zlepsia celkove travenie..jedz pomaly, nech si telo a zaludok zvyka, po jedle si dopraj oddych, pozeraj telku, citaj knihu, kresli si...rob proste nieco, kde sa uvolnis a nebudes mysliet na jedlo:)Vela stastia!!
Ja dnes:
R:hrianky z celozrnneho chleba so sunkou, paradajkou, paprikou, olivami
O:grilovana kuracia noha s varenymi zemiakmi+uhorky
Ol:3 male keksiky-minonky
2 jablka
cerveny melon-polmesiac
a teraz idem na navstevu, tak uvidim:)
ach,jaaj,je mi zléé,cítim sa taká prejedená:-(najračej by som šla na wc a všetko to vyvracala:-(
ale ja už viac nechcem bulímiu...
r-kakaový rožtek+perla+med a kakao
d-nutridrink+bebekeks+jablko
o-normálna porcia halušiek s brynzou posypané slaninou a cibulou, zelený čaj+4 sézamové sušienky:-(je mi z toho navracanie,cítim sa taká plná,že sa nevládzem pohnúť,pomoooc,ja nachcem vracááť,už niee,čo mám robiť???