Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

afrika

otázka nebola smerovaná na mňa, ale chalva je taká sladkosť z mletého sezamu, ja osobne to nemusím, ale segra to má tuším rada.. myslím, že je to pôvodne arabské jedlo

spagh

pre pusate:
som velmi rada, ze sa ti dari, drz palce aj ty mne, aby som sa vymotala z bludneho kruhu...
dnes:
9:00 grep 1/2, zeleny cajicek
medzi casom vodicka
11: 30 chalva, vodicka
17: 30 salat z cinskej kapusty, ladoveho salatu, paradajky, papriky + rybka pecena v trube s petrzlenovou vnatou, cibulkou, troskou korenia a lyzickou oleja, cajicek, vodicka

pusate

oxigen thief,bola som u dr a poradila mi tiamín,je to vitamín B1 a zvyšuje chuť do jedla,fakt funguje,je volnopredajný v lekárni za cca 22sk,na začiatku je to ťažké,kým si žalúdok zvykne aj ja sa niekedy ked toho zjem viac cítim na vracanie ale dokážem to potlačiť a nevracať...ale viac ti neviem poradiť,ostatné je iba na tebe...

takže dnes som na seba fakt hrdá,normálne som jedla a nebolo mi ani zle,bola som sa aj s kamarátkami korčulovať a bavili sme sa ako nikdy pred tým,a už som bez problémov s nimi vládala držať krok a nemuseli už na mňa ani čakať ako cez prázky,aj zajtra s nimi idem,už sa teším,konečne sa môžem normálne zabávať a neťažiť sa rátaním kcal a ndmerným cvičením:-)
a bola som dnes aj v kostole a vyspovedala som sa z toho,lebo podla mňa je bulímia hriech-vracať chlieb,dar boží,už nikdy to nebudem robiť,cítim ako mi padol kameň zo srdca:-)

r-štvrť makového závinu+biela káva
d-hruška a hrozno+zelený čaj
o-pečená ryba na masle so zemiakmi-normálna porcia:-)
ol-nutridrink+3bebesušienky,cca8sliviek
v-1,5toastu so syrom a šunkou zapečené v sendvičovači+rajčina a paprika+mätový čajík:-)a vôbec sa necítim zle, vidno,že žalúdok si už zvyká:-D

oxygen_thief

PUSATE : och ani ja nechcem aby si ma niekto vsimol aj ked obcas po tom tuzim...mas pravdu ze by som mala skoncit ale nedari sa mi to vobec nemam na nic chut ..zatial to neberiem vazne ale mala by som to co som si precitala o tebe je mi to luto ale lutost ti nepomoze ja viem a na psych. by som vazne nechcela skoncit musi to byt strasne ked niesi cvok ale musis pri nich byt nic prijemne...nevies ako by som sa mala znovu zacat normalne jest??

pusate

ja si ťa všímam,ani mňa si 1. mesiac nikto nevšimol že mám ppp,ale ja som ani nechcela aby si to všimli a ppp už trpím 3roky,tak s tým račej hnad skonči kým o tom ešte nevedia a nezavrú ťa na psychinu,ako mňa a teraz mám komplexy že som blázon,ked som tam mesiac trčala...

oxygen_thief

zdravim...som anorektickou 1 mesiac stale sa to meni mam take obdobia ze vobec nic nejem a zrazu jem vsetko a citim na sebe casto trpim depseriou zatila si to nikto nevsimol a vsimnee si ma vobec niekto ??:(:(vdaka