ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
18 00 3velke jablka,zemiaky s paradajkovou omackou
1. dva plátky celozrnného chlebíka, Perla, paradajka, paprika, uhorka, čínska kapusta, k tomu sójové mlieko
2. grahamové špagety opečené s tofu, mrkvou, paštrnákom, olivovým olejom
3. grahamové špagety s kuracím mäsom, smotanou, zeleninou, k tomu zaváraná sladkokyslá zelenina
4. hrozno, 1 hruška, jahodová Activia
pila som medzitým minerálku a ovocný čaj a dala som si za pohárik bieleho vínka
dnes som bola v nemocke na kontrole a pochválili ma,už vážim 39kg
r-cornfleksy s medom a mliekom+zelený čaj
d-jablko+nutelový lupák+kapučíno(z automatu)
o-špagety s morcadelou a syrom
ol-nutidrink+zmes sušeného ovocia cca60g
neskôr jablko a pol mily od kamošky,boli sme spolu v meste,bolo nám super:-)
v-rožok s šunkovým syrokrémom+rajčina
som celkom spokojná:-)
takze mam 47kil a jem no dneska rano kavicka a medovy kolac plus cokoladovy croasan,obed cestoviny,pivko,ale to mi dneska nechuti jest ,vcera som prepadla cokolode a inym sladkostiam a segediskemu gulasu......
r:ovsene vlocky,banan,jogurt,hroozno
d:jablko
o:karfiolova polievka,knedla s omackou
v:kuracie prsia,kapustovy salat
r:2 ks vianocky s maslom,banan
d:bebe keksy
o:syrovo-hubove cestoviny
o:jablko
v:musli s mliekom,horalka
v2:jahodovy jogurt
rano9 00-pucene zemiaky,gulasova polievka,3strpace hrozna
obed tak okolo16 00-zemiaky s platkom kuracieho masa
18 00-2jablka,asi 4strpace hrozna,zemiaky s platkom kuracieho masa.
citim sa strsne plna neje toho vela?uz nechcem ani schudnut ani pribrat ale mam strasne nafuknute brucho a to mozno preto ze mam pred kramami citim sa taka tucna a nemam zo seba dobry pocit kolko toho jem
dakujem vám všetkým za povzbudenia,pomáha mi to v tom ťažkom boji,a nevzdávam sa,nechcem vás sklamať ani otca nechcem sklamať ani maminku,čo sa z neba na mňa pozerá,chcem aby bola na mňa pyšná,a hlavne už viac nechcem sklamať sama seba tým.že by som zas spadla do toho hrozného kolotoča ppp...
včera:
r-smotanový jablkový jogurt(sabi)+bebesušienka+zelený čaj
d-napolitánka(tybrdoo-karamelová,20g)+5sliviek a 2hrušky
o-no,škola,tak iba obloženú žemličku,ale od oktobra začnem chodiť na obedy v škole:-) vraj tam dobre varia:-)
ol-nutridrink+muslityčinka a 4bebesušienky
v-tanier cibulovej polievky+pol rožka
v2-rajčina a paprika+plátok syra
ked som nemala teplý obed,dala som si teplú večeru,len tie sladkosti si nedokážem odpustiť,ale NO A čO- aj pred ppp so ich jedla a bez výčitiek,a bola som zdravá:-)a nezaťažovala sa nejakými blbými výčitkami...
pusate, vsimam si ta a drzim palce! vyzera to tak, ze naozaj si v sebe nasla tu bojovnicku!