ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
dnes nic moc...
R:kapucino 2v1
D:pohar mlieka
O:tuniak so salatom hlavkovym,syrom a paradajkami
ol:caj
v:neviem,mozno ovsene vlocky s mliekom
-pitie:voda,mlieko,caj
ranajky: mlieko s 3 malymi kuskami kokosoveho kalaca
obed: zelenina
vecera:2 rozteky s paprikou
cely den som pila caje a vodu
dnes
r-jogurt+hrsť cornflekov+kakao
d1-obložený rožok+paprika
d2-jablko
o-v škole fazulová polievka a 5 MAKOVYCH BUCHIET!!! hrôza,hanbím sa,ale ked boli také dobré teplé,nooo....,čaj
ol-zopár slaných tyčiniek,čaj
v-nutridrink+1bebe sušienka
v2-melon a jablkááá ani neviem kolko,ale velaaa
tak dneska no comment,dúfam,že zajtra to bude lepšie...
KED NECHCEM PRIBRAT ALE SKOR SI UDRZAT HMOTNOST KOLKO KJ A KOLKO KCAL MAM PRIJAT ZA JEDEN DEN?A DRUHA OTAZKA-KED IDEM JEST STRAVU KOLKO KCAL A KOLKO KJ BY MALII OBSAHOVAT RANAJKI OBED DESIATA OLOVRANT?DAKUJEM
6:00-musli,jogurt,banan
10:30-jablko
12:30-polievka,ryza,omacka
17:15-tuniak vo vlastnej stave,paradajka,paprika,celozrnny chlieb,syr
lenze mne nechuti jest..ja vecer vobec niesom hladna...a nebudem sa napchavat ked niesom hladna...rano sa mi lepsie vstava a este lepsie vyprazdnuje...a nie koli chudnutiu lebo to je podla mna velikanska blbost...ze po 18.00 sa nema jest...ked niekto ide spat o 1 rano tak co?umre od hladu?
dnesok hroza:
r:chlebik vo vajci,pol paradajky,kusok papriky
d:activia jogurt
o:plnena paprika,maly krajec chleba
plavala som-2km/cca 1 hod.
v:jahodovy jogurt 375 g so skoricovymi musli,potom orieskovo-cokoladove musli s mliekom a potom este taky keksik s lentilkami:(
pila som vodu a zeleny caj...
citim sa hrozne takze dnes budem uz len pit zeleny caj a ak mi bude lepsie tak si este zacvicim na fitlopte
1. jabĺčko
2. dve hrianky s maslom, pórom, paprikou, paradajkou, čínskou kapustou, uhorkou, k tomu cereálny nápoj Inka so sójovým mliekom
3. 1 nastrúhané jabĺčko zmiešané s roztlačeným banánom, ľanovými a slnečnicovými semiačkami, ovocný čaj
4. špenátový prívarok + 2 volské oká
5. varené zemiaky s maslom
6. 2 nastrúhané jablká zmiešané so sezamom, ľanovými a slnečnicovými semiačkami (dám si o pár hodín)
pila som ovocný čaj a zacvičím si hodinku na stacionárnom bicykli pri telke :)))
skusim nieco pridat aj ja:
R. 2 hrianky s maslom, sunkou a paradajkou, zeleny caj s aloe vera
D. kava a slane tycinky(pol toho maleho sacku:)
O. cestoviny zapekane s paradajkami, brokolicou, karfiolom a trochou smotany
Ol. chlebik so syrokremom, jablko
V. este neviem, ale asi si dam este z tych cestovin...
+ cely den pijem zeleny caj a cistu vodu