ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
špenát by sa nemal prihrievať, vznikajú tam nejaké nebezpečné látky. vraj.
r: vločky mix s hrozienkami, slnečnicovými a ľanovými semienkami, škoricou, roztlačeným banánom
d: káva z automatu
o: s kamoškou v reštike - pečený losos so syrovou omáčkou, ryžou, zemiakmi a zeleninovou oblohou, k tomu voda s citrónom
d1: káva
d2: 2 postrúhané jablká s hrozienkami, škoricou, ľanovými a slnečnicovými semienkami
v: zbytok špenátového prívarku zo včera, 1 volské oko, 4 malé detské párky
dnes som bola preč, málo som pila, necvičila som, zato som ale veľa chodila pešo :)))
jasne ze nie len si dopraj. ja tiez pizzu velmi lubim len ju potom este veelmi dlho travim :))
a nehanbim sa za to co som dnes zjedla a ani sa uz nemienim :)len u mna je problem pravidelne jest...chcem este schudnut cca 5 kg,ale uz natrvalo,takze casom
takze dnes:
R:Bebe dobre rano cokoladove,caj s medom
D:1 jablko,caj s medom
O:zemla s maslom
Ol:8 kociek cokoladovej pochutky,medovnik
polievka,2 kusky celozrnneho chleba
urcite este nieco zjem
miracle, daj si nejake jablko este a vela pi nech tu pizzu lepsie stravis
dnes:
ranjaky:mlieko
obed:2 rozteky
vecera:par lieskovych orieskov