Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

LuSyLa

rano-zemiakove pyre,1kusok tvrdeho syru ediamska tehla
obed-zeleninova polievka,zemiakove pyre s kecupom aj horcicou a kalerab
a teraz som zjedla este 3 jablka

zuju

nic moc, ale zjedla som tri taniere polievky co sa mi niekedy nestava za tri tyzdne:
zemla, parok
vlakninova tycinka s cokoladou
hovadzia polievka, pol grahamoveho rozka s pastekou
hovadzia polievka
jablko sosovicova polievka
a este nieco planujem

aalllaaa

kde je to dievca co je cisto ako ja?pussatee teba hladaam:Dco si pisala ze aj ty si zacala v 14tich a vela spolocneho sme mali vies uz??prosim ta nechodis na pokec?dala som tam fotky od mojej postavy ked chces daj mi nick napisem ti..ahoj.

poliewoocka

R:toast so sunkou, syrom, paradajkou, paprikou, uhorkou
D:hrozno, polka deli xxl
O:zapekane zemiaky so salatom z uhorky, cinskej kapusty, kapie a papriky
Ol:jablko, hrozno, asi 3 dlhe piskoty
V:robila som tortu malakov, tak akurat bude stuhnuta:))

nikča

r:musli,jogurt,hruska,banan,hned za tym 4 zakusky,cokolada,keksik,dve krajce kolaca potreteho maslom plus kakao :(((
o:spagety,kuracie prsia,zelenina
v:dam si len jablko .. je mi zle :((

LuSyLa

rano-3jablka,3strapcehrozna,2 taniere polievky
obed-j tanier polievky zeleninovej,1rozok s horcicou.1jablko,3buchty parene buchty so slivkovym lekvarom popisane s kakaoam a cukrom velmi husto posipane
boze mam to taku chut ist vytikovat ale nechcem prosim povedzte mi niekto na povzbudenie ze to neje vela

fuj

r:orechove musli s mliekom
d:hrozno,cerealna tycinka
o:spagety s kecupom a syrom,activia lesna zmes,minonky:(((
pitie:voda,zeleny caj
je mi zle:(

mendy

ranajky:2rozky jogurt
obed:3ks pizza banan
vecera1:sladke pecivo jablko
vecera2:sladke pecivo s maslom 5 jablk 3bit:(((