ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
A este sa chcem pochvalit, ze uz treti den jem pravidelne- vysledok? som spokojna:)
R: 2xplatok chleba s ladovym salatom, lucinou
D:pol broskyne, pol hrusky
O: kuracie maso s ryzou; zopar malickych pernickov a 3 zele piskoty
V: 1 paltok chleba, jogurt probia, opat zopar mini pernickov
Pila som bylinne cajiky a vodu. Mnam:)
sklamana, bude to momentalne zniet neuveritelne, ale tvoje telo ti samo povie, kolko toho mas zjest. jedz kazde 3 hodiny, tym si zabezpecis to, ze si zvykne na pravidelny prijem jedla a prestane si ukladat zasoby. tebe prestane skakat vaha a nebudes mat blbe nalady. kazde telo ma iny metabolizmus, co v preklade znamena, ze spaluje iny pocet kalori za den. ak k tomu pripocitame akekolvek pohybove aktivity (od tukania prstov do klavesnice, po beh na autobus) tak sa ten prijem este viac moze roznit. skus jest to, na co mas chut. aj sladke, aj slane, aj trosku mastne... ak si budes nieco zakazovat, skor ci neskor sa na to vrhnes a to vo velkom- vysledok uz poznas.. tak to skus. sama uvids..
sklamaná,radšej nepozeraj na nič,lebo sa sklameš ešte viac,rátanie kj a kcal je iba zbytočná strata času a energie!!!!
AHOJKY..je pravda,ze ked si chcem udrazat hmotnost aby som nepribrala tak ma prijat maximalne 1500kcal za den to je priblizne 6300kj?je to pravda?neje to nejak vela za 1den?
A este otazka,ked je na acidku uvedene ze 100g acidka je 400kj neje to nejako vela vzhladom na to ze je to len 100g?
A NA CO MAM VIAC POZERAT NA KCAL ALEBO KJ?TO JE JEDNO?BUDDTE TAK DOBRY A PORADTE MI..
r:cerealny rozok s karickou,paradajka
d:activia jogurt
o:zemiakovy privarok so zeleninovou fasirkou,kus chlebika
o:piskoty,tvarohovo-jahodova activia,kolac visnovo-makovy
o2:bebe keksy asi 5 tych malych
asi sa pozvraciam:(mam strasne stresy a to sa odraza aj na jedle..
r:jogurt
d:chleb s maslom sunkou a syrom
o:zemiaky s kuracim mesom
ol.pecivo s Jahodovym kokteilom od mcdonaldu
DNES SOM TO PREHNALA ZE??JE TO DOST NIE??
to opokané - malo byť opekané
Ráno: bylin.čistiaci čaj - nestíhala som jesť nič iné,
Obed: ryža,mrkva,opokané mäso so šampion.
Olovrant: Jablčko + koko - mala som chuť na sladké
večera: ešte neviem ale určite niečo+niečo sladké.
dneska som to dost dokasla
obed:7orechov,2pudingy,1zemla s medom,2zemele s horcicou,1cista lupacka z listkove cesta,4kocky cokolady milka,a este take gulocky vo vnutri je nugat a na vrchu orechi sa mi zda asi6je to vela?a este pohar mlieka.nemohla som odolat sldkeeemu:((uz do vecera nejem nic aspon dufam
18,5 roka:)