ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
r:2 jablka
d:jablko
o:sosovicova polievka s krupami,spenat so zemiakmi a vajickom
13:30:tmavy chlieb s karickou a paradajkou,jogobella jogurt
15:00:kakaove bebe so znizenym cukrom,2 muffiny
pitie:neperliva voda,asi 4 dc zeleneho caju
no zase som to po...:{
no moja vyska je 161 a vaha 44-45kg.no ja viem ze sa zle stravujem chcem zmenit jedalnicek ale proste nedari sa mi.a mala som horsie obdobia ked som pojdela viac a potom zas nejedla jeden den nic:(((( tak teraz sa to snazim zmenit a stale myslim len na to jedlo.
LuSyLa, mas hrozny jedalnicek, ako si tak vsimam, jes piate cez deviate v nevhodnom case a nevhodne potraviny. kolko vazis?
waaaw tak toto je vazne dobra otazka.....moje ranajky sa zacinaju o 11:00 v škole pretoze nemam cas na ranajky doma a o 5 rano ked vstavam nemam na nic absolutne chut ....obed mam o 15:00 vecsinou len druhe hlavne jedlo ...lebo polievky moc v laske nemam a ku veceri len ovocie a zeleninu....ale nieco urcite robim zle pretoze mam par kil navyse :-( fnuk
r-cereálie s mliekom
d1-obložený rožok so šunkou+rajčina
d2-pomaranč+jablko
o-vškole 2ks čereš.bublaniny+ vaj.polievka
ol-kapučíno+2sušienky+1/2 marcip.čokolády
v-už iba banán,bolo mi zle:-( tú čokoládu som si mola odpustiť,bola od bratranca z nemecka...mňam:-)
obed:1velky jofurt figureta cucoriedkovy to ma 350g sa mi zda,1jablko,a 4 cokoladove kolace,a este asi 5upecenych gastanov,1pohar mlieka,2slivky fuuuj ja viem ze je zle ze neranajukujem neviem si zvyknut a tak sa naraz najem a mam take vycitky je toho vela naraz podla vas?
r: ovsene vlocky so susenym ovocim, kokosovou muckou, semienkami
d: ovocny salat
o: morcacie prsia s opekanou zeleninou na cinsky sposob, ryza
d: par kuskov ovocia, par kuskov susenych sliviek, semienka
v: ovocny salat s bielym jogurtom, kokosovou muckou, hrozienkami, semienkami
pila som ovocny caj, mineralku a vysantila som sa dobre vyse hodiny na stepperi :)))
R. vajicko, 2 rozky, paradajka, paprika + bylinkovy caj
D. kava mliekom
O. spagety so syrovou omackou a zelenymi olivami
Ol. nic, nejak som nebola hladna...
V. to iste co na obed
..a samozrejme vela tekutin