Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

poliewoocka

R:ovsene vlocky s kuskami jablka, hrozna, polkou vanilkoveho jogurtu, skorica
D:hrozno, jablko
O:reznik so zemiakovym pyre a salat z cinskej kapusty
Ol:hrozno, asi 3 male jablka
trochu chipsov
trosku som cvicila, dnes tak rekreacne:))
V:hrozno, 2 jablka

v

r:tmavy chlieb s maslom,paradajka
d:jablko
o:trochu polievky s rezancami a mrkvou,ryza s tofu a zeleninovym salatom
o:jablko,hrozno
o2:pol velkeho makoveho kolaca
:(,activia jogurt
v:to iste co na obed ale polovicna porcia
pitie:voda,zeleny caj

pusate

r-štvrť makového závinu+biela káva
d1-rožok s tvarohovou nátierkou+rajčina
d2-jablko a hruška
o-rezance s makom+čočková polievka
ol-rožok s nutelou
potom pol balíka chipsov od kamošky
v-toast s bryndzovou pomazánkou
pijem aj vela čaju

LuSyLa

10 00:pucene zemiaky,2jablka
18 00:zeleninova polievka,pucene zemiaky s zelenou kapustou,fazula v paradajkoovej omacke s hubami a 2papriky

allllaaa

ranajky :parka a kecup
desiata:2 chleby psenicno razne ,s pazitkovou natierkou a kuracou sunkou
obed:ryza s mesom kuracim
A OD DNES UZ AJ
olovrant:skvarkove pecivo
MAM 160CM A 37KG...

elsa

r: bilely jogurt, susene slivky a brusnice
d: mrkva s jablkom
o: zeleninovy salat so syrom, krevetami jogurtom a trochou tatarky
o1: hrozno
v: dusene sampiony na paprike a paradajkach s trochou smotany+opeceny chlebik

Vaha 58 kg, vyska 178 cm, vazim sa raz za dva tyzdne a fakt neriesim, kolko mam rano, naobed a vecer....:-)

elsa

Pusate, ak naozaj jes, co tu pises, musim ti povedat, ze si UZASNA. Citala som si toho vela o tebe, mala som jednu podobnu kamaratku. Ked ju hospitalizovali, mala 27 kg. Ale uz nezije. Ty si fakt vedies SUPER. MOOOC ti drzim vsetky palceky, ZVLADNES TO!!!!!

heidi

cau, ja som tu nova ale prispejem. Je mi luto vsetkych bab co sa prejedaju alebo nejdedia dokopy nic. Ja jem a este aj chudnem, lebo som zacala cvicit a navyse som si upravila metabolizmus tym, ze jem pravidelne /a dost :-D /
takze kedze je rano, napisem co som zjedla vcera - podotykam ze jem kazde tri maximalne styry/ked seriozne nestiham/ hodiny ci prsi alebo svieti slnko :-) :
9,00: 2ks celozrnny chlieb,maslo,sunka,paradajka, paprika
12,30: zeleninova polievka, kuracie prsia, zemiaky, paprika, kusok salatovej uhorky
16,00: 1/2 salky ovsenych vlociek, strapec hrozna, 3 slivky
19,00: 2 paradajky, paprika, kuracie prsia
v poslednej dobe som zavisla na paradajkach a paprike:-) Jem tak, aby som sa najedla a nemusela myslet tie tri hodiny na jedlo. Cize ziadne mini poricijky ale ani mi to nepada z taniera. Normalne. A pijem vela cajov /nesladenych/. Skoro stale mam pri sebe nejake pitie. No a cely "trik" je v tom ze po 18,00 nejem ziadne sacharidy -teda chlieb, ryzu, cestoviny...atd a jem pravidelne!! a 3 - 4 x cvicim. a Hlavne sa kazde rano nevazim ani nemeriam:-) Naco sa mam stresovat?? No pred tyzdnom som mala pri vyske 180cm 65kg. Ide to dole hlavne na centimetroch vzhladom na to ze formujem postavu a naberam svaly/ktore su tazsie ako tuk/. Konecne som spokojna :-)

poliewoocka

Pusate, ty to zvladnes!!! Tucna nie si v ziadnom pripade a ty to vies! Chces ppp porazit? Chces sa vyliecit? Pozri, kolkym si dala nadej, kolki su na teba hrdi.. co vsetko si uz prekonala a dokazala.. robis to hlavne kvoli sebe.
Si silna, drzim ti vsetky prsty