Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

alllaa

ahoj pusatte,dakujem ved ty si mi pomohla:)a z tej pusate,co sa za teba vydava si nic nerob,zavidi ti ze si sa z toho dostala

pusate

vieščo pussate, môžeš byť hoci aj ,,bachratá pussate,,a s tými blogmi sa strč, mňa to netrápi...
a račej dopíšem,ten jedálnik,pretože o tom táto téma má byť!!!

v-toast s perlou a syrom zapečený v sendvičovači+rajčinka a paprika
v2-teraz pred chvílou 2 jablká

v

r:celozrnna zemla s polkou karicky,paradajka
d:detska vyziva
o:hrachova polievka,spenat so zemiakovou kasou
o:horuca cokolada so slahackou,potom doma musli s mliekom,hrozno
v:nic
pitie:voda,zeleny caj
plavanie:2km

loory

ty si dobra krava- preco si riesis komplexy na niekom kto zacina byt konecne stastny? zavist je hnusny pocit viem- tak si to uzi ;)

pusate

výborne allaaa,držím palce, a ty ješ niekedy aj ovocie? mohla by si si dať aj večeru na začiatok stačí dáky banánik alebo jablko,ked ašte niesi zvyknutá večerať,má to vela vitamínov,ktoré ty veelmi potrebuješ teraz...

r-krupavé musli s mliekom
d-rožok s maslom a slivkovým lekvarom
d2-pomaranč a jablko
o-zeleninové rizoto+kapustná polievka
ol- kapučíno+ 3 kocky bielej kaštany
v-dopíšem...

allaa

6:50/r:puding
9:30/d:2chlebiky polozne na seba a natrete s maslom a medom
12:30/o:zemiaky a kurca
16:15/ol:syrova zemla

taktak

od rana nic a teraz jeden fajne vyprazany syr a do zajtra zase obeda zase nic a ked nejen nic tak pijem vodu aj 6litre ze den a niekedy aj viac