ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
allaaa, vôbec to nieje vela, mne sa skôr zdá málo,to ovocie by si mala tiež papať,už som ti to raz písala:-D
r-musli+mlieko
d-rožok so salámou a trocha horčice
d2-rajčinka +jablko
o-ryžový nákyp+zelenin.polievka
ol-pol balíka čipsov a čierny čaj
v- pupáky s makom mňááám
teraz ešte 1 banánik
pila som zel. čaj, a kapučínko
rano-2banany,4mrkvy
vecera-2banany,4mrkvy,2jablka
Pre vacsi pokoj tejto temy je od teraz vstup len pre registrovanych.
ahotje..DOHODNEME SA TAKTO:pussate si vsimat nebudeme,my vieme ze pusate je dobrosrdecny clovek,a ta druha truba prepacte za vyraz,co sa za nu skryva ,tu si nevsimajme..akoze tu nic nepise...dobre?kto suhlasi?mila puSSate zavidis slecne ktora je zdrava ...ty sa musis ist liecit:/
dnes:
r:dracik
d:malinka zemka so syrom a sunkou
o:3knedle s omackou a kapustou
ol:100ml acidka a skvarkove pecivo ..
JE TO VELA?joojjj:((
r:musli s mliekom
d:jogurtovy napoj
o:polievka z bielej fazule,mrkvy,petrzlenu a zemiakov+cerealny rozok
Takze:
r: clozrnny chleba s tvrdym syrom a paradajkou
d: hrozno
o: vajickovy salat-to je hrozne, ale nemala som na vyber:-(
o1: pomaranc, grep
v: nic-vcera som to proste nezvladla, mala som vela roboty a jedlo som nestihla riesit
Pussate, vidim, ze ta to stale bavi. Chcela by som ta poznat osobne, co za sprostu kozu si!
Pusate, musim sa opakovat, si SUPEEEEER!!!
Ahojte :) takze dnes:
R. chlebik s jogurtovou natierkou
D. kava s mliekom
O. zapekane kuracie prsia so sampionmi, sparglou a syrom+ ryza
Ol. nic
V. cestoviny s brokolicou
dnes ziadne ovocie :(
A mila pussate, ak mas so sebou nejaky problem, skus o tom napisat, pretoze toto nozaj nie je najlepsi sposob ako na seba upozornit...