Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

ja_ona

r: 10:00ropzok,horcica parka
o: 12:30svieckova
v: 19:30rozok s natierkou
MYSLITE SI ZO JEM SPRAVNE ALEBO BY SOM TO MALA ZMENIT ????

LuSyLa

rano:4mrkvy,2taniere cervenej kapusty,
obed:2taniere paradajkovej polievky,2jablka a tak asi o hodinu neskvor 5platkov tvrdeho syra

spagh

r: vlocky + caj
o: dusena zelenina s tofu
o: hruska, jogurt, cornfleky
v: jablko
pocas dna vodicka, bylinkovy cajik

allla

ahoj pusate,uz chaapem o com pises,nie nemaj obavy moja niesom to ja,a citala som aj ja ten prispevok podobny mne...nemaj strach moja:-D

LuSyLa

rano-1chleba s maslom,korka s maslom,2zemele s maslom a medom,hrozno a jahodamiasi o hodinu a pol 1 jablko a jahody u do vecera nechem nic dufam ze to prezijem

poliewoocka

Vcera:
R:ovsene vlocky s polkou marhuloveho jogurtu, skorica, jablko
D:jablko
O:cestoviny s dusenymi kuracimi prsiami
salat z cinskej kaputsty
pasik jogurtovej milky
Ol:jablko
sauna:)))
V:u priatela penne s hribovobylinkovou omackou a ako dezert pecene jablka s vanilkovym kremom:))

pusate

no ved tá téma sa volá-,,výška a váha,,..
že či do nej nepíšeš pod prezývkou ,,nechápem_to,,??? už chápeš:-D???

pusate

ahoj allaaa, jasné,že viem,že si to ty.. a niesi náhodou aj ,,nechápem to,, z témy ,,výška a váha,,???:-D

allla

ahoj pusate,myslis ze to neje vela?:/ano teraz jem mandarinku momentalne:))pozeram ze ty uz papas pekne,inak dufam ze vies ze na pokeci som nata1591:)
r:5susuienky bebe dobre rano a sladeny caj-ten pijem stale
o:meso a zemiaky ...
v:chlebik s arasidovym maslom
nemala som vela casu:/