ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
rano:dračik vanilkovy
desiata:2chleby s maslom a medom
obed:salat zemiakovy a kuraci rezen
asi vsetko:(...
R: toasty-3 trojuholnicky s maslom a sunkou zapecene+paradajka
D:2 jablka, lanyzova figurka
O:zeleninova polievka, kuracia noha so zemiakovou kasou, salat z cinskej kapusty
Ol:lanyzova figurka, 2 jablka
cvicila som hodinku:))
V:pila som len caj..a mala som strasnu chut na paradajku:D
r-termix+kakao+4sušienky
d-nutelový lupák
d2-mandarínka+jablko
o-rezeň s piré a šalát+polievka-zelenin.
ol-kapučíno+2miniroládky tender+pol banánu
v-toast s maslom zapek.v sendvičovači+rajčina+zelený čaj
potom ešte pol papáje
R. 1 rozok s maslom, sunkou a syrom, kava
D. syrova bageta
O. 2 palacinky s jahodovym lekvarom
Ol. zeleninovy vyvar, maly rezen bez prilohy+ trocha zeleniny
V. sosovicova polievka
+ vela cistej vody a salka zeleneho caju s aloe vera
ahoj pusate,ano mamke som povedala nech mi pripravi obed dopredu aby som vedela co ma caka dopredu na obed:Dno a na zajtra to je
R:PUDING VANILKOVY
D:mala zemla s maslom a sunkou
O:halusky s kapustou
OL:chleb s maslom a medom
R:ovsene vlocky+skorica+jablko na kusky+polka cucoriedkoveho jogurtu
2 kocky milky
D:2 jablka
O:zeleninova polievka
grilovana kuracia noha so zemiakovou kasou, salat z cinskej kapusty, uhorky, cervenej kapusty, paradajky
Ol:jablko, pasik milky
cvicenie asi hodinku:)
V:este uvidim, na co dojde chut
ja_ona
ja studujem aj pracujem a nikde zachody nie su slast, ale pit a jest clovek musi, su dni ked som od rana do vecera v skole, ale pijem tolko, co doma, nosim si kludne aj termosku s cajom okrem aspon litra a pol vody, rano spasem vlocky k tomu 4 dc caju, potom som v skole a popijam :D cely den, ked nemozem jest teple, robim si hrubozrnny chlebik + cosi, este si beriem na desiatu nejake ovocie a na poobedie a vecer vacsinou pol litra zeleninovej stavy... takze si myslim, ze sa da prisposobit podmienkam...
na wc aj tak sedim jedine doma, clovek moze vselico sympaticke nachytat :/ takze tak :) drzim palce v omotavani zachoda papierom a inych cinnostiach, vela zdaru!