ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
obed-4kusky pizzy,1strapec hrozna troska orechov,1konzerva kukurice a neodolala som kolacu dala som si 5 kuskov take cokoladoveko kolaca:((( a uz do vecera radsej nic
Ahojte tak skusim tu aj ja napisat svoj jedalnicek a prosim vas napiste mi svoj nazor ci je to malo alebo normalne vdaka:-).Takze:
R:-jogurt activia-citronova
-kukuricne lupienky(30g)
-mlety suseny kokos(10g)
D:nutridrink
O:-hranolky
-pecena ryba-makrela s pecenou cibulou a dajakou omackou
-vela tatarskej omacky
-kecup,sojova omacka
Ol:-2 mandarinky
-vlasske orechy
-cokolada
V:-satocka s makom
-cokoladovy brumko-smotanovy dezert nieco ako pribinacik
-sojove cokoladove mlieko
Pocas dna som pila vodu so sirupom a rozne sladke vody.
Tak co vy na to?
Ahojte tak skusim tu aj ja napisat svoj jedalnicek a prosim vas napiste mi svoj nazor ci je to malo alebo normalne vdaka:-).Takze:
R:-jogurt activia-citronova
-kukuricne lupienky(30g)
-mlety suseny kokos(10g)
D:nutridrink
O:-hranolky
-pecena ryba-makrela s pecenou cibulou a dajakou omackou
-vela tatarskej omacky
-kecup,sojova omacka
Ol:-2 mandarinky
-vlasske orechy
-cokolada
V:-satocka s makom
-cokoladovy brumko-smotanovy dezert nieco ako pribinacik
-sojove cokoladove mlieko
ahoj puma, najpodstatnejsia je rovnovaha zivin, tazko povedat kolko toho ci onoho.skor sa skus pomalicky rozhybat, aby si si nakopla metabolizmus a telu nemuselo ukladat vsetko, co pojes. vsimat si treba aj GI, cize glykemicky index potravin, skus si o nom nastudovat na nete. cim vyssia je jeho hodnota v potravine, tym skor zas vyhladnes.
Zdravim,niesom sice bulimicka ani anorekticka,ale meriam 156cm a 67kg,doktor na endrokologii mi povedat ze ak priberiem maximalne 2kg tak mi nieco hrozi so stitnou zlazou ..preto sa chcem opytat,kto sa v tom rozumie na co mam pozerat na KJ vyrobku alebo na BIELKOVINY SACHARIDY CI TUKY..teda KALORIE?co je pri diete podstatnejsie?a kolko KJ by som mala prijat aby som nepribrala?totiz moja vaha sa stale kolise ...poradi niekto?dakujem
r-ovocný tvaroh s piškotami+biela káva
d-jablko
o-suchý rožok+čaj
ol-jablko
v-rožok s bryndzovou pomazánkou+rajčina
zas hrôza:(((
alla, ved som ti to uz napisala...pečivo, najlepsie cerealne, pretoze energia dlhsie vydrzi a je to lepsie pre traviacu sustavu, k tomu trebars šunka a/alebo syr, nejaka paprika, rajčina, ina zelenina, alebo nejaka pomazanka...ak chces lahsie ranajky tak napriklad jogurt s musli, s ovsenymi vlockami, môzes si dať aj toast, so syrom a zeleninou, alebo rozok s dzemom...co ti chutí, hlavne nech sa riadne naješ. lebo rano a doobeda je najvyssi vydaj energie. riadne najes, myslim tak aby si nebola hladna ale ani prejedena, jeden dva kusky peciva. a nezabudaj na pitie