Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

AlexFizz

Ahojte, toto je strasne dobra tematicka skupina a paci sa mi, ako tu pisete, co ste zjedli a podobne. Ja som na toto natrafila, ale som rada, sama mam s jedenim problem uz roky rokuce! Od puberty a som pred 30tkou. Mala som fazy prisneho chudnutia (ale nie anorexia), prejedania, to by som oznacila ako hlavny problem - kompulzivne prejedanie. Pozna to niekto tiez? Podarilo sa niekomu prekonat? Mne este nie uplne, ale snazim sa, stale znova a znova, ale v pohode, netreba sa vzdavat. Ale info od niekoho potesi.

allla

pusate nemas zac moja:)inak tvoj jedalnik nema chybu je suprovyyyyy ...aj ovocie aj pecivo...vidis,tak treba ist na zaludok aby si zvikal na hocico:)a dievcatko s prezyvkou ja ona:len ti chcem povedat,ze neradim ti papat malo a vela mlieka pit,aj ked je zdrave,ale ked ta to prestane bavit take stravovanie budes jest nieco ine potom tvoj zaludok dostane nieco co nepozna a kilo moze ist hore..to len taka upozornienka ked mas ppp:)

ja_ona

to iste co vcera....
r: pol litra mlieka
o: jedna naberacka polievky,kusok mesa jedna knedla +kapusta
v: pol litra mlieka

pusate

dik alenka:) aj ja ti prajem iba to naj.. aby si sa čím skôr dostala z ppp a bola zdravá....
včera:r-štvrť makovníka s bielou kávou
d-diskito miniroladka,jablko
o-hovädzí biftek so zemiakmi a kečupom
ol piekla som tortu-tak také koštovanie:D
v-párok s rožkom a horčicou,čaj
a potom ešte neskôr hrozno cca 2 strapce

allla

obed:12:00 polievka,kuracie meso a zemiaky
olovrant:2pomarance
zajtra:
ranajky:puding jahodovy
obed:to iste co v nedelu
olovrant:capusinno a 2 male mliecne zemle

a k zajtrajsku:
PUSATE-Klaudika vsetko naaaaaaaaaj.naaaaj.naaaaaaj do tretice Ti prajem hlavne to ZDRAVIE a to najkrajsie a najlepsie co si prajes:))

petuss

lussyla..ehm..nemas nejaku dobru kamosku alebo niekoho komu veris?? ja som to powedala mojej najlepsej kamoske... aa este jednemu xalanovi..co s nim etras riesim:D:D aa je to an dobrej ceste..tiez som si myslela ze ma budu odsudzovat...ale nie...praweze hned ma zacali prosit nexch s tym prestanem...aa zee to cu so mnou nejako poriesit..:) uff...wes jak som dlho nad tym rozmyslala ci powedat ci nie..:) skus..sa ti ulavi..a aspon nebudes na svoj problem sama:P

petuss

pusssate..to akoze vazne???? uhaaa...a to si si akoze vobec neuvedomovala..zee too vyzeras ako xodiaca smrtka??:(:(:( joooooooooj.....as ma mrazi..moja..som rada ze si uz z toho aspon trosku von..drzim ti palce:)

LuSyLa

pre petuss ne nevie o tom nikto ja uz chcem len z toho von.a nemyslim si zeby mi to pomohla keby som to niekomu povedala mozno by sa mi ulavilo a mozno by to bolo lachsie ale to sa neda len tak povedat aj tak by to nikto nepochopil len by ma odsudzovali ze som chuda ze mam jest normalne a ze mam pribrat.

moje ranajky dneska:plna miska ovsenych vlociek s velmi vela susenymi hrozienkami asi plna miska,velky broskynovy jogurt a pomaranc.
ja tiez pocitam dni kedy jem normalne a potom ked pride zlom zase od zaciatku je to strasne uz to nechcem viac zazit a to som uz povedla asi milion krat:(( u mna je to teraz 4 den no zacinam od znova.

pusate

ssia,ale tak sa asi bežne nestravuješ že?
ja sa hentak zvyčajne ano....

petuss,tak podobne som vyzerala,ked som vážila 28kg:(