ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
uhaaa...pozrite na toto: prosim vas..prestanme s tym setkym:(
pre pusate;) včera mi nešiel net, tak včera:
05:45- cereálna žemľa
11:45- cereálna žemľa so syrom a paprikou, mandarínka, banán
12:45- kúsok makovníka, jablko
17:00- zákusky zo svadby....asi 4
18:00- OBED(dovtedy nebol čas)- sáčková polievka a lúsok pizze
no a pila som len čaj, veľa čaju
a to už je asi všetko. no, včera som mala poriadne ubehaný deň a preto som vôbec nemala ani čas na ten obed.
pre lusylu..ale pocuuj noo ja tak troska viem asik ko s acitis..ja tes som nieco take zazila...ale prosim skus aspon trosku zacat jest..tak ves, ze cerealne pecivo kombinovat s tym ovocim a taak:) ale wem..ja tiez ked som nervozan tak jem , jem, jem..:D alee us sa ovladam..asik 3tyzdne:) si wes predstavit aka som rada:P aa pocuj powdala si niekomu o svojom probleme??? vie o to niekto??:D
dnes:
R:1 chlebik so sunkou, paradajkou a paprikou
D:kokosovy jogurt
O: brokolicova polievka, tekvicovy privarok s trochou masa
OL: asi 3 kolace, kava s mliekom uff
V: rozok so syrom, sunkou, paprikou, paradajkou a redkovkou, hrst mandli
+ cista voda, bylinkovy caj
pre ssiu:)
dnes
r-mňam smotanový jogurt s piškotami a kakao
d-jablká
ob-španielske vtáčky s knedlou
ol- tender miniroládka
v-rožok so syrom a rajčina
pila som vela čaju...
vcera
ranajky:ryza mliecna cokoladova dannete
desiata:chlebik so sunkou,syrom,feferonkou,a maslom
obed:ryba a zemiaky
olovrant:syrova zemla
dnes:
obed:gulas a chleb
olovrant:toastovy chleb so sunkou syrom maslom
lusyla,ved si chudá... to ja vážim tiež 46kg ale na mojú výšku je to fakt vela,bo ja merám iba 152cm,to ja som tučná,nie ty:( a to som ešte v septembri bola taká chudunká,37kg som mala,a tiež som si vravela,že už nikdy nechcem mať 45kg(pôvodnú váhu pred ppp) a teraz mám ešte vyše:( som nešťastná :( a bojím sa že aj dalej budem priberať,ale nechcem mať zas ppp:(
ahooj petuss no vysku mam 161 a vaha uz som sa strasne dlho nevazila neviem presne bojim si uz stupnut na vahu ale cca46kg ja viem ze to neje vela a tak.ale mam dni ked sa citim strasne tucna a vtedy daco do mna vojde zacnem jest vsetko co mam po ruke od zlosti a vtedy nevydrim a idem vracat je to asi tak raz do mesiaca ale boli aj horsie dni ked to bolo castejsie hnusym sa sama sebe ze nieco take robim ked ja sa vtedy neviem ovladat je to len v mojej psychike uz chcem z toho von najvaksiu vahu som mala 53kg a to uz nikdy nechem mat a toho sa najviac bojima dneska som zjedla
ranajky-1pomaranc,2tvrde syry,fazulova polievka
obed-2jablka,plna miska ovvsenych vlociek s hrozinkami,pomaranc
jaaj..17?? to tak jk ja:P: noo teda za xvilku...a kolko merias a vazis?? ja 166 a mam 55...ci pana.a to dakedy som mala 60xapes?? strasne:P noo neviem mne to nepride ze vela z tvojho jedalnicka...absolutne..mzno si o len ty xapes tak neries ze yb si mohla menej...aa mala si bulimiu ci anorexiu?? ci dokopy?? jaa by som napr.nikdy nedoakaza "nejest":D