ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
dnes som jedla:
ran:2 krajce chleba,syr,sunka,paprika,rajcina,bylinkovy caj bez cukru.300ml sirupovej vody
obed:cestoviny s omackou
ol:hrozno,ryzove chlebicky
vec.:2 krajce chleba,natierka,syr,trochu klobasky,zeleninovy salat s dresingom
2.vecera:1 krajec chlevba s natierkou,1 rajcina
snazim sa jest menej sladkosti,lebo citim,ze posobia zle na moje travenie,necitim sa potom ok.trosicku som dnes aj cvicila.postupne to este zlepsim:)
r- pol cerealnej zemle s natierkou a pruzkom papriky
d- zemla s natierkou a paprikou, jablko
o- polievka, nejaka zemiakova+rizoto
o- pizza rozok+ polka nejakeho keksika
v- cokoladova donutka, skoricove musle s mliekom
no, tak toto je uz moj fakt normalny jedalnicek. a pila som len caj. je to normalne, vela, malo? podla mna normalne, ci?
ja_ona: k comu chces takym stravovanim dojst? mas anorexiu, alebo len nejaku "racionalnu dietu"??? lebo racionalne mi to fakt nepripada a do temy "nehambim sa" za to co som dnes zjedla by som to rozhodne v ziadnom pripade nepisala.
dnesok:
ranajky:puding jahodovy
desiata:2ks chleba s maslom sunkou feferonou
obed:zemiaky a kuracie meso
zajtra:
ranajky:puding vanilkovy
desiata:2ks chleba so sunkou syrom maslom
obed:vyprazany syr a zemiaky
obed-1banan,2jablka,1pomaranc,3kusky polistrenu,1polka s kivi,pucene zemiaky a tvaroch s cukrom
pusate, inac mas tam uplne v pohde jedalnicek. len s tym pokracuj. neboj, nie si tucna a ak nebudes jest viacej tak ani nebudes. napisem ti dnes moj dnesny "normalny" jedalnicek.
a petuss: ta baba ma vacsie kozy ako ja....to sa nehra!!!!!
nemusis sa za to hambit...ved na oslave sa kazdy normalny clovek obcas preje.
ja sa dneska hanbím za to čo som pojedla:( mala som oslavu,tak račej ani nenapíšem,ae tortička bola dobraaa:D
ahoojte,prosim poradte mi nevyznam sa v tomto.Su podla vas suchare Baken rolls zdrave a malo kaloricke?a su zdravsie oproti bielemu pecivu napr croasant s vanilkovym kremom,alebo syrovou zemlou?
bake rolls 65g:1207,68kj bielkoviny:7,69g
sacharidy:39,68g
tuk:10,88
crosant s vanilk.kremom 65g:615,55 kJ
bielkoviny:2,54 g
sacharidy:15,27 g
tuky:8,45 g
ktore z tych 2potravin by ste si vybrali vy a preco?
a este jedna otazka:)KED MAM NA VYBER 2 POTRAVINY JEDNA POTRAVINA MA VIAC SACHARIDOV AKU TA DRUHA POTRAVINA ALE ZAROVEN MENEJ TUKU A DRUHA POTRAVINA MA VIAC TUKU A ZAS MENEJ SACHARIDOV.V TAKOM PRIPADE SI MAM KTORU POTRAVINU VYBRAT?dakujem za radu ,a budem rada ked mi poradite:)
Vypisuje ma to tu ako anonym, asi som nieco v registracii nezaregistrovala hah:)