ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.
Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
ja_ona: no tak prepac mi ak som ta urazila alebo co...ale vies, tie tvoje jedalnicky az take normalne...no nezdaju sa mi normalne. to fakt jes iba trochu obedu a pijes mlieko? a smiem sa spytat, kolko mas rokov? a ake mlieko pijes? nizkottucne? polotucne? a fakt jes IBA to? je to dost zvlastne pre mna vies...
ahojte newiete kde na stranke chudnutie-ako mozem najst tabulku energ.hodnoty potravin???dakujem
R: ovsene vlocky s kuskami jablka a jablkovym jogurtom
D:3 mini jablcka, kusok cokolady
O:cevapcici s dusenymi zemiakmi, cibula, horcica, cervena kapusta
Ol:kusok cokolady, jablcka
V:mandarinka
dnes som zjedla 1kg hrozna za cel.den a jednu rajčinu, priebežne klasika voda ...o 14stej aktiviu light...mam pocit že aj z toho priberám
ehm petuss, nebolo to zo srandy. uplne vazne fakt.
a ja ona: ved ja na nic nenarazam, len fakt sa za to nehambis? mas anorexiu? no, asi to je zbytocna otazka ale predsa...
obed-5kusky pizze a polievka s ruzickovym kelom
a to som myslela ze dneska nic nezjem vcera som vracala:(( ale to mi prislo samo zle mam strasne pokazene trvaneie som sa bala ze dneska nic nezjem asi budem musiet ist na gastro len sa toho strasne bojim mozu mi z toho daco zistit?