Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

pusate

tak mne sa to normálne isto nezdá,šak tam nemáš žiadne živiny pre zdravie ach,ved uvidíš,no môže byť neskoro:( je mi ťa luuto:((

ja_ona

pusate
nesooooooom anorekticka a ani nikdy v zivote nebudem a vazne mi to staciiii....sice som sem tam hladna ale da sa to vydrzat keby som umierala od hladu tak si uz hodim nieco do ust aby sa nepovedaloo.Podla mna jem normalne aspon mne sa to tak zda nevidim na tom nic zle

pusate

ja ona,ty netvrd že si neni anorektička!!!
akože šak zeleninový šalát neni žiaden obed a toto nestačí nikomu,to máš iba vsugerované,sak na tom nevydržíš ani pol roka,ak nezačneš NORMALNE JEST tak do 3 mesiacov skolabuješ a to si nerobím srandu,ja som v živote nemala tak nízky kalorický príjem ako ty a vydržala som s anou v kuse max.8mesiacov,a potom som s 28kg skolabovala,prišla o žlčník,zdravie,a mala som anorexiu,a ty ješ ešte menej ako vtedy ja tak tu netvrd,že nemáš,a že to stačí...

ja_ona

ssia:neurazila si ma je to v pohode len nemam rada ked clovek hned napise ze som anorekticka!
ano naozaj pijem len mlieko a jem obed,mne to proste staci... mam 18 a mlieko pijem polotucne a uz nie pol litra ale 3dcl