Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

allla

chuchuchu!slabe slabe slabe a este raz SLABE!aj ja keby som bola tvoja mamka by som ta nepustila,aj vietor by ta odfukol:Dale nie,bez srandy,ja som uz mala taky mensi ,,zachvat,, ked som rano vstala som mala chut na sladke nevedela som sa poriadne vicikat,a spadla som na zem,vtedy mi bolo na odpadnutie,ved pockaj aj tebe pride hned nejaky priznak,a mozno pojdes aj do nemocnice,kde ta vyspovedaju a zatvoria na psychiatriu ,uvidis ...ak ti leziem na nervy staci napisat,ale radsej tu chorobu uzavri skor nez bude neskoro,mna nejak ppp omrza

ssia

chuchuchu: tak toito ti neverím, že ti nie je na odpadnutie. veď aj ja mávam závraty a anorexiou vôbec netrpím. tak ako ty, ktorá ňou trpíš sa môžeš cítiť dobre? a rodičia ti chcú dobre. skús ich poslúchnuť, oni hrajú s tebou, len ty hráš proti sebe a svojmu zdraviu. pozri sa na to objektívne a konečne si uvedom, že takto nikdy zdravá nebudeš.

chuchuchu

ale ssia,nemusíte sa o mňa báť,ja som zdravá,a vôbec mi nieje na odpadnutie,aj naši ma s týmto vytáčajú,boja sa ma pustiť von a tak,je to somarina...
raňajky: jogurt light+hrsť cereálii
čaj na chudnutie
desiata: polystirénový chlebíček,jablko
cola light
obed: trocha cestovín s light tvarohom
neskôr kapučíno
olovrant: polistirénový chlebík,pomaranč
cola light
v:trocha kyslej kapusty,zelený čaj

ssia

chuchuchu: prepáč, ale nepoviem ti, čo z tvojho jedálnička ešte má nejaké kalórie. teda viac ako si myslíš. proste nechcem aby si nam niekde odpadla a zomrela a ja aby som mala na príčine tvoju smrť. len pekne papaj a hlavne VIAC, aspon o trošilinku. uvidiš, bude to tak lepšie.

zuju

myslim ze cez sviatky je pochopitelne ze jeme viac, hoci to u niektorych nevyzera, ja sama ani nepisem co som jedla lebo furt okrem jedla su to nejake kolaciky, salonky, slane, uz mam 2 kila naviac za par dni, ale ved po sviatkoch sa to hadam da dole, nie?

ja_ona

r:pol chlebika maslo+sunka+syr
o:kuracia polievka,zemiakovy salat rezen
ol:4x kolac
v:chlebik+paradajka+uhorka+sunka
6x vajcovy liker,3x sampanske,1x caj,1x coca cola

chuchuchu

včera
raňajky: 2knekbrody+plátok tofu,rajčina
paprika,čaj na chudnutie
desiata: 2medovníčky,kapučíno
obed: pol ananásu a kiwi,zelený čaj
vešera: troška kapusnice s hubami bez klobásy,kúsok dusenej ryby s lyžicou zemiakov,1 oblatka s medom

allla

vcera:

ranajky:satocka s tvarohovou naplnou,a ladova kava
obed:spagety s kecupom a syrom
vecera:musli s mliekom

dnes:

ranajky:kokosovy kolacik
obed:krupica,linecky kolacik,neskor trochu susene ovocie
vecera:kapustnica s chlebom ,a 2oplatky s medom

a dnes sa za nic nehanbim lebo je stedry den,kazdy zje viac ako bezny den