Nehanbim sa za to co som dnes zjedla

Príspevok v téme: Nehanbim sa za to co som dnes zjedla
veronika

ahojte! dostala som napad zalozot tuto temu, kde si budeme pisat, co sme dnes zjedli. po precitani niektorych prispevkov na tejto stranke sa mi fakt zda, ze niektore dievcata ziju len zo vzduchu, vody a obcas ovocie alebo jogurtik. ale budme k sebe uprimne,sme predsa ludia so zdravou chutou do jedla a do zivota. a jedlo je tiez dar. mozno povzbudime aj dievcata s PPP ked budu vidiet, ze su na svete ludia ktori sa stravuju normalne. tak do toho ! prosim o uprimnost.

sunshine

tak keby som napisala, co som poslednych pat dni pojedla, vydalo by to na niekolko stran:-(( vopred som rezignovala na sviatky, vedela som, co pride, aj prislo... bulimicke zachvaty. nastastie, uz som na private, donicena, vykrmena,ale po par dnoch bude vsetko o.k., stary dobry rezim... drzim vam palce, nech pozvladate zatazove sciatocne jedenie.

allla

vcera:

spala som doobedu cize asi tak:
obed:zeleninovy salat a kuraci rezen,neskor ladova kava
olovrant:uhorky,a 2 kokosovniky
vecera:ananas ,trosku kesu
(nic moc)

dnes:

ranajky:2 linecke kolaciky,a 1 kokosovy,caj ,a ladova kava
obed:krokety zemiakove s kecupom,kappucino
vecera:1krajec chleba s kecupom,kur.sunkou,uhorkami a feferonky

jajka001

chuchuchu pi radsej zeleny caj ako caj na chudnutie. ten caj na chudnutie ti musi strasne skodit
a prosim ta nejedz vifon polievky to je strasne svinstvo aj cola light
jedz ryby chude maso a viac zeleniny
strukoviny ryzu obilniny, to su zdrave veci a nie to co jedavas ty
radsej obycajne biele jogurty ako light
v kapucine je privela cukru nemyslis? nejedz instantne vyrobky su velmi nezdrave

chuchuchu

ssia,ked ja som si na ten čaj navykla,a bez neho som nervozna...
raňajky: 2knekbrody+20g light syra,paprika
čaj na chudnutie
desiata: bebe brumík,banán
light cola
obed: vifon polievka
neskôr kapučíno
olovrant:25g obilných vankúškov
večera: šalátová uhorka,zelený čaj

ssia

ja ona: no ale to by si tak nemala brat ze konecne doma, nemusim aspon jest. vies, to co si jedla na navsteve (okrem tej klobasy) jedia ludia bezne. mozno by si sa k tomu mohla skusit aspon trochu priblizit:) nemyslis?
chuchuchu: ty uz si chuda, ten caj uz nepi, prosim ta, lebo sa stratis!

chuchuchu

raňajky: jogurt light extra+hrsť cereálii
čaj na chudnutie
desiata: polystirénový chlebíček+mandarína
obed: trocha zeleninového rizota na vode
neskôr kapučíno
olovrant: polistirénový chlebíček+kiwi
večera: banán,pomaranč,zelený čaj

ja_ona

ssia ....ja viem ze to neni moc dobre ale ked si na navsteve a nemas moc na vyber tak co urobis? nemala som na vyber s 10 jedan aby som si dala to na co som mala chut takze asi tak .....zajtra nebudem jest lebo budem konecne doma a dam si svoj oblubeny salat....no 1.1 ideme zase na navstevu tak to bude zase take vseliake....a je trosku blbe ked pridem niakam a este si budem aj rozkazovat co chcem jest..niako to pretrpim a jeto...

ssia

ja ona: vies co nechapem? ze jeden den jes velmi malo, a na druhy den si das klobasu, rezen, zemiakovy salat a cokoladu. to je velky rozdiel! podla mna by si mala jest castejsie a nie toto, ved to ta za chvilu omrzi! ale je to tvoja vec...