Ahoj,
chcem sa Vás spýtať aký máte názor na introvertov. Poznáte nejakého? ako s ním vychádzate? Keď už takýto človek nenarozpráva stáva sa z neho niekto "menejcenný"? Nik sa s ním nerozpráva, lebo on sám je tichý. Ale taktiež je to človek, ktorý má bohatý citový život, síce nedáva niektoré ( skoro žiadne ) veci najavo, ale predsa je v podstate taký ako ostatní. Máte podobného priateľa? Stránite sa stretnutiami s podobnými ľuďmi?
Introvert
No mne sa blondiny vobec nepacia. Ja som asi fakt vhodny len na izolaciu :-D. A s tou hodnotou sme si to uz vyjasnili, tu o ktorej hovorim ja, mam temer nulovu:-(((.
mne ked nejaky chlap vycital ze som tichsia tak som mu na to povedala "Mozes byt rad!Vies kolko chlapov ti zavidi? Mas doma zenu,co je obcas aj ticho a nekeca do vsetkeho!" :-DD
sami-nikto ta nelutuje,preco?? to by som potom musela lutovat aj seba a nevidim ani najmensi dovod!
povedz mi jeden,jediny rozumny dovod preco preco by s tebou nevydrzala???
Ved to je to, o com hovorim. Nevydrzi so mnou. No ja sa nechcem hrat na niekoho, kym nie som. Je to realita, som taky a zmenim sa len velmi tazko. A to uz nebudem ja. A lutovat ma nemusite.
a zas intorvert je ovela vhodnejsim kandidatom na reprodukciu :-DD kedze nema rad velku spolocnost a malo keca :-DD
caaaaaaaap identity trafil klinec po hlavicke!! :-)alebo sama? :-DDD
tak toto nie sam! Introvert nema v ziadnom pripade ovela nizsiu hodnotu ako extrovert.
je to clovek ako kazdy iny,len zije inym sposobom. To mas ako blondiny a brunety kazda chceme byt blondinkov,lebo tie sa chlapom viac pacia,maju lahsi zivot atd. ale aj ako bruneta mozem mat velmi stastny,krasny zivot,takisto si mozem najst partnera-lebo nie kazdemu sa pacia blondiny(a ako sa hovori-Muzi maju radsej blondíny ale zenia sa s brunetami!)
preco by sa s tebou mala unudit?? za to ze nepotrebujes byt vycapeny v spolocnosti,povies o 100slov za den menej ako extrovert??
ja nechapem preco si neveris. uz len tymito myslienkami by si ju odplasil.
SHAKTI: Uz neblbnem ja. Uplne chapem to, co pises. No stale si myslim, ze ak si vezmem do uvahy jedno dievca, tak by na svete nasla chlapca ovela lepsieho, ako som ja. Niekoho, kto by jej dal viac nez ja, hoci by som sa maximalne snazil a spravil pre nu vsetko. Jednoducho by so mnou nevydrzala, unudila by sa na smrt. Proste viem, ze by so mnou nemohla byt statna. Ale pise sa s Tebou fakt dobre!
zeny ovela viac pritahuju introverti,hanblivi,slusni chlapci...ale ano vyberu si nakoniec "extrovertov-zlych chlapcov" a vies preco?? lebo ti druhy ich dokazu oslovit,nadviazat s nimi kontakt,kym u tych prvych je to tazsie! ale nie nemozne!!!toto sa musite naucit a zivot bude v poho..zas nemusis oslovovat vsetky zeny a vzdy.