Introvert

Príspevok v téme: Introvert
tom

Ahoj,
chcem sa Vás spýtať aký máte názor na introvertov. Poznáte nejakého? ako s ním vychádzate? Keď už takýto človek nenarozpráva stáva sa z neho niekto "menejcenný"? Nik sa s ním nerozpráva, lebo on sám je tichý. Ale taktiež je to človek, ktorý má bohatý citový život, síce nedáva niektoré ( skoro žiadne ) veci najavo, ale predsa je v podstate taký ako ostatní. Máte podobného priateľa? Stránite sa stretnutiami s podobnými ľuďmi?

SHAKTI

chlapci pozor,zacinate si protirecit!!!
sam-vasnivy muz v tvojom podani...tym ty akoze podla teba nikdy byt nemozes?? ty nemas vlastny svet??vlastnu realitu??
ale ano...jeden hacik tam je-ty nevies co chces -nie zeby si nevedel ako to dosiahnut..

SHAKTI

Inak milujem ked muzi na tuty vedia Po com zeny tuzia!! :-DD

samotar,daj mi prosim ta meno toho psychologa!!!
srdce to je nuda??wow..

sam

samotar: Ved prave to je aj podla mna ten problem. Zena chce vasniveho muza. Aby ma zase niekto nepochopil zle :-), vysvetlim. Vasnivy v tomto vyzname znamena muz, ktory ma svoj vlastny svet, svoju realitu, vie co chce dosiahnut a ako to dosiahne, je vasnivy v niecom konkretnom, nie vasnivy vo vseobecnosti.

samotar

Ked som tento problem rozoberal so psychologom,spytal sa ma:Co by som mohol ponuknut zene,o ktoru by som mal zaujem.Povedal som: svoje city, srdce.A on odpovedal:Srdce...to je nuda,co by som naozaj mohol ponuknut?A potom mi vysvetlil,ze zenu je potrebne zaujat-bud svojim zovnajskom,alebo peniazmi,alebo svojim vystupovanim,svojim humorom...Nuz,na ticheho a citliveho introverta tam miesto nezostalo.Aj to ma presvedcilo o tom,ze to v zivote fakt takto funguje.City,vnutorne bohatstvo,to nie je az tak dolezite,resp.ako to povedal ten psycholog-je to nuda.

sam

No SHAKTI ako uz len moze vidiet ten moj usmev :-)<-toto nie je usmev, to len simulacia, zdanie, ktore casto klame.Tak sumerny ako ten emotikon urcite nie som:-D. A ja len konstatujem, ja sa nelutujem. Prave zacal september a ja uz viem pista, takze mozem ist do druheho :-).
A identity, ja sa nesustredujem na extrovertne, tie o mna ani nezakopnu a v spojeni s nimi nedokazem vytvorit ziadnu "attraction", teda pritazlivost.