Ahoj,
chcem sa Vás spýtať aký máte názor na introvertov. Poznáte nejakého? ako s ním vychádzate? Keď už takýto človek nenarozpráva stáva sa z neho niekto "menejcenný"? Nik sa s ním nerozpráva, lebo on sám je tichý. Ale taktiež je to človek, ktorý má bohatý citový život, síce nedáva niektoré ( skoro žiadne ) veci najavo, ale predsa je v podstate taký ako ostatní. Máte podobného priateľa? Stránite sa stretnutiami s podobnými ľuďmi?
Introvert
sam nebudeme osobny...to co ja chcem..viem co chcem..ja chcem prave tu nudu :-DD
chlapci pozor,zacinate si protirecit!!!
sam-vasnivy muz v tvojom podani...tym ty akoze podla teba nikdy byt nemozes?? ty nemas vlastny svet??vlastnu realitu??
ale ano...jeden hacik tam je-ty nevies co chces -nie zeby si nevedel ako to dosiahnut..
SHAKTI: a ty nechces muza vasniveho v tom smere ako som napisal?
Inak milujem ked muzi na tuty vedia Po com zeny tuzia!! :-DD
samotar,daj mi prosim ta meno toho psychologa!!!
srdce to je nuda??wow..
samotar: Ved prave to je aj podla mna ten problem. Zena chce vasniveho muza. Aby ma zase niekto nepochopil zle :-), vysvetlim. Vasnivy v tomto vyzname znamena muz, ktory ma svoj vlastny svet, svoju realitu, vie co chce dosiahnut a ako to dosiahne, je vasnivy v niecom konkretnom, nie vasnivy vo vseobecnosti.
Ked som tento problem rozoberal so psychologom,spytal sa ma:Co by som mohol ponuknut zene,o ktoru by som mal zaujem.Povedal som: svoje city, srdce.A on odpovedal:Srdce...to je nuda,co by som naozaj mohol ponuknut?A potom mi vysvetlil,ze zenu je potrebne zaujat-bud svojim zovnajskom,alebo peniazmi,alebo svojim vystupovanim,svojim humorom...Nuz,na ticheho a citliveho introverta tam miesto nezostalo.Aj to ma presvedcilo o tom,ze to v zivote fakt takto funguje.City,vnutorne bohatstvo,to nie je az tak dolezite,resp.ako to povedal ten psycholog-je to nuda.
sorry za dvojity prispevok, kurna ten browser je na houby, blbne to...
Teraz pre zmenu blbne tom. Asi je to nakazlive.
No SHAKTI ako uz len moze vidiet ten moj usmev :-)<-toto nie je usmev, to len simulacia, zdanie, ktore casto klame.Tak sumerny ako ten emotikon urcite nie som:-D. A ja len konstatujem, ja sa nelutujem. Prave zacal september a ja uz viem pista, takze mozem ist do druheho :-).
A identity, ja sa nesustredujem na extrovertne, tie o mna ani nezakopnu a v spojeni s nimi nedokazem vytvorit ziadnu "attraction", teda pritazlivost.
tak ja vam poviem,ja by som chcela ticheho...