Ahoj,
chcem sa Vás spýtať aký máte názor na introvertov. Poznáte nejakého? ako s ním vychádzate? Keď už takýto človek nenarozpráva stáva sa z neho niekto "menejcenný"? Nik sa s ním nerozpráva, lebo on sám je tichý. Ale taktiež je to človek, ktorý má bohatý citový život, síce nedáva niektoré ( skoro žiadne ) veci najavo, ale predsa je v podstate taký ako ostatní. Máte podobného priateľa? Stránite sa stretnutiami s podobnými ľuďmi?
Introvert
no citam to tu setko, a este k tmou co vravel sam, ci samotar, uz neviem. proste ja sa neskutocne bojim toho ze na rande sedim dakde s holkou a proste kazdy mlci, ja si to fakt neviem predstavit a preto sa bojim, viez ze "treba vyskusat", ze vopred nic nie je iste, ale tak ta pravdepodobnost maximalne trapnej situacie je velmi vysoka. a si fakt neviem predstatit ze co by som robil po tom, ved by som sa od hanby prepadol...
a este mi povedzte jednu vec, co zenu zaujme na taktom clovekovi_? ktory je dajme tomu introvert, a mozno ma nizsie sebavedomie, ved to by ten clovek musel byt krasavec a ta holak by si ho musela hned vsimnut mala o neho aspon nejaky zaujem. ale ked proste zenska vidi cloveka, ktori je tichy, nic nehovori, je mozno zlaty ale co z toho? co je to pre nu? zena nie som takze fakt neviem povedat ale si myslim ze mozno tak jedna zo 100 je ochotna byt s takymto clovekom
no citam to tu setko, a este k tmou co vravel sam, ci samotar, uz neviem. proste ja sa neskutocne bojim toho ze na rande sedim dakde s holkou a proste kazdy mlci, ja si to fakt neviem predstavit a preto sa bojim, viez ze "treba vyskusat", ze vopred nic nie je iste, ale tak ta pravdepodobnost maximalne trapnej situacie je velmi vysoka. a si fakt neviem predstatit ze co by som robil po tom, ved by som sa od hanby prepadol...
a este mi povedzte jednu vec, co zenu zaujme na taktom clovekovi_? ktory je dajme tomu introvert, a mozno ma nizsie sebavedomie, ved to by ten clovek musel byt krasavec a ta holak by si ho musela hned vsimnut mala o neho aspon nejaky zaujem. ale ked proste zenska vidi cloveka, ktori je tichy, nic nehovori, je mozno zlaty ale co z toho? co je to pre nu? zena nie som takze fakt neviem povedat ale si myslim ze mozno tak jedna zo 100 je ochotna byt s takymto clovekom
napr.so mnou... :-DD
ako ti ide super pisanie!!! len ma dost odradzas,musim sa uprimne priznat,tou svojou sebalutostou...look je fajn,usmev je fajn..az na tu sebalutost :-)
ty si mozno vyrovnany so svojim postojom. ale nie si vyrovnany so sebou. a prave toto ti bude branit najst si babu. lebo ta to bude brzdit, vsetky tie pochobnosti o sebe. vsetky tie myslienky aky si nemozny, ako sa strapnis, tak sa potom naozaj strapnis. pokial nezmenis postoj, tak sa asi ani situacia nezmeni. a ty sa sustredujes len na tie extrovertne? vies, keby si mozno skusil nieco s takou trochu introvertnejsou...
ked ides do boja s myslienkou ze urcite prehras,tak si bud isty,ze aj prehras!!
identity ty si introvert? :-)
vsetci ti tu hovoria jedno a to iste,vsetci to hovoria jasnou zrozumitelnou slovenskou recou..ale ty si zapchavas usi aby si ich nepocul,nepocul pravdu a zakryvas si oci aby si nevidel realitu a stastie. Po par neuspechoch si rezignoval...
Tvoj problem neni to ze si introvert,tvoj problem je nizka ba priam nulova sebadovera...
Ja si ani zdaleka namyslim, ze poznam myslenie vsetkych zien. No realitu vnimam prostrednictom svojho myslenia a to je, ake je. Dievca o mna urcite velmi skoro strati zaujem. Ved ked nedokazem vytvorit bezny ,nazvem to, pracovny vztah, tak ako mozem "ocarit" nejake dievca?, co je uz vyssia uroven.
identity: Ano suhlasim s Tebou, urcite k sebe nemam "zdravy" postoj, no ja som s tym vyrovnany, realitu chapem inak ako Ty.
Juj,Sam,neskúšaj si nahovoriť,že poznáš myslenie všetkých žien... Celkom ti postačí,ak pochopíš tú,ktorá príde a nebudeš takýmto spôsobom znevažovať jej úprimný záujem o teba.
nemy/introvert neznamena chmulo. to len v tvojej hlave si si to tak zafixoval. mal by si s tym nieco robit. pochop, ty ju neodradis tym, ze si introvert, ale tymto svojim postojom k sebe samemu.