Introvert

Príspevok v téme: Introvert
tom

Ahoj,
chcem sa Vás spýtať aký máte názor na introvertov. Poznáte nejakého? ako s ním vychádzate? Keď už takýto človek nenarozpráva stáva sa z neho niekto "menejcenný"? Nik sa s ním nerozpráva, lebo on sám je tichý. Ale taktiež je to človek, ktorý má bohatý citový život, síce nedáva niektoré ( skoro žiadne ) veci najavo, ale predsa je v podstate taký ako ostatní. Máte podobného priateľa? Stránite sa stretnutiami s podobnými ľuďmi?

identity

ty chces byt niekto kto v skutocnosti nie si. tak to je dost velka chyba. to ani nehladaj babu kym sa nezacnes respektovat. naco sa hrat na niekoho kym nie si. ved to nemas sancu zaujat. ta baba na to pride. a mozno, ze by aj neprisla hned a mozno ze by si aj s tebou zacala. ale mozem ti so 100% istotou povedat, ze by ta potom poslala kade lahsie lebo by zistila aky si v skutocnosti. a ak by si jej nesedel, tak co by mala robit. radsej si najdi taku, s ktorou si sadnes. s ktorou budes mat nieco spolocne. zaujmy, nazory, tych veci moze byt tolko.

SHAKTI

opytam sa vas chlapci opacne...vidite zenu...ta zena ma zavrete usta,momentalne stoji niekde sama...netusite ci je extrovert alebo introvert...co vas na nej zaujme??

sam

identity: Ano cvicenie robi majstra. Lenze vo vztahu nejde o mna ale o nu, tam som uz zodpovedny za stastie dievcata. Ja sa nebojim veci, v ktorych som sam za seba a ked nieco pokazim, tak si to odnesiem len ja. No pokazeny vztah je o dvoch a zodpovedny by som bol ja!

SHAKTI

jezisis sam!!!vrrrrrrrrr uz vrcim a to je zleeee!! :-DD
Ty proste NIE a NEDA SA a JEDNODUCHO TO NEJDE A ANI NEPOJDE...nuz tak NEPOJDE!!!!

chlapci ako pekne pisete,niektori pre istotu aj dva krat :-DD

sam

samotar: Dakujem Ti za povzbudenie. No ja sa nechcem hrat na zabavneho, ked taky nie som. Vztah by podla mna nemal byt boj, len to dievca by malo byt nekonecne stastne. A to ja nedokazem ;-(.

identity

presne tak. ked to budes castejsie skusat, tak sa ti to zautomatizuje a bude to pre teba prirodzene. netreba sa nechat odradit zopar neuspechmi.

samotar

Sam,aby si zenu zaujal,musis v nej vzbudit pritazlivost.Radim ti,nepozeraj uz ziadne romanticke filmy v televizii,kde sa cely tento proces nadviazania znamosti zobrazuje zjednodusene a prikraslene.Nestaci sa len zamilovat,to nevydrzi dlho.Treba niecim zaujat.
Myslim,ze aj medzi spevakmi,hercami,sportovcami a inymi je vela tichych introvertov,ktori napriek svojej povahe dokazali niecim uputat.Mozno aj svojou plachostou,zasnenostou,nemuseli to byt len estravagantni showmeni.Mnohi z nich aj vyhladavaju samotu a napriek tomu nasli svoje lasky a su stastni.
A ti,co tu radili,maju pravdu v tom,ze ist do nejakeho vztahu s tym,ze uz vopred sa odpisujem,lebo viem,ze som nudny,tichy....,ze uz vopred sa presviedcam,ze ONA ma odmietne,ze sa bude nudit....,to je vopred prehrany boj,lebo tym to vlastne pritiahnes-svoj neuspech.Ja som tiez introvert,ale v istych situaciach sa snazim sam sebe vsugerovat,ze taky nie som a ono to naozaj funguje,v tej situacii sa nespravam ako "tichy tutko",ale ako vcelku vesely clovek,ktory si veri.Len to treba skusat castejsie.

sam

SHAKTI: prepac, nemyslel som to tak. A podla mna si neprotirecim, to by znamenalo, bud ze si vymyslam, alebo mam nizke IQ :-).