Ahoj,
chcem sa Vás spýtať aký máte názor na introvertov. Poznáte nejakého? ako s ním vychádzate? Keď už takýto človek nenarozpráva stáva sa z neho niekto "menejcenný"? Nik sa s ním nerozpráva, lebo on sám je tichý. Ale taktiež je to človek, ktorý má bohatý citový život, síce nedáva niektoré ( skoro žiadne ) veci najavo, ale predsa je v podstate taký ako ostatní. Máte podobného priateľa? Stránite sa stretnutiami s podobnými ľuďmi?
Introvert
on to asi myslel tak, ze to ci by si zalubil by si nevybral on. aspon ja som tomu tak pochopil.
no mna by zaujal najskor asi tak jej vzhlad. lebo ine by som nemohol zistit z toho ked sa na nu len pozriem. a mozno by som zacal rozmyslat nad tym aka je.
nechapem sami :-) to ci by ma zaujala by som si nevybral ja,to neni vyber?? mozes vysvetlit??
som rada identity ze si gentleman a aspon nieco si mi prenechal :-)
sami :-)aj tak ta tak budem volat :-D
presne takuto odpoved som cakala...tak sa nepytaj,co by na tebe zaujalo zenu :-)
aj ked dost teda obzerame zadok :-DDDD
To sam to neznamena Samuel, Samko alebo nieco podobne to je sam,opusteny :-). Na tej zene by ma zaujala je tvar, usmev, to ako stoji, na co asi mysli. Proste by ma zaujala jej osoba ako celok. No to, ci by ma zaujala by som si nevybral ja. To nie je vyber.
presne to som chcel napisat ja tebe. ale nechal som to pre teba. :))
a teraz budem mozno zly, ale si myslim, ze pokial mas takto mysliet, tak si na to ani neni pripraveny. nie si pripraveny mat vztah, kym sa nenaucis respektovat sam seba. nauc sa to a potom to pride aj same.
identity neopakuj! :-DD
vo vztahu ide o dvoch. nie o teba ani o nu, ale o vas. takze aj ona by sa musela snazit.
za pokazeny vztah nesu zodpovednost obaja. ty si na seba prilis narocny, vecne nespokojny. hladas chyby tam kde nie su.
sami mylis sa !!! vo vztahu nejde o mna ale o nu?? vo vztahu ide o vas oboch!!