Introvert

Príspevok v téme: Introvert
tom

Ahoj,
chcem sa Vás spýtať aký máte názor na introvertov. Poznáte nejakého? ako s ním vychádzate? Keď už takýto človek nenarozpráva stáva sa z neho niekto "menejcenný"? Nik sa s ním nerozpráva, lebo on sám je tichý. Ale taktiež je to človek, ktorý má bohatý citový život, síce nedáva niektoré ( skoro žiadne ) veci najavo, ale predsa je v podstate taký ako ostatní. Máte podobného priateľa? Stránite sa stretnutiami s podobnými ľuďmi?

SHAKTI

fuj strasne...sex je iba mechanizmus na miesanie genov..strasne..tato veta ma bude teda velmi dlho matat!! :-DD

sami-psyche moje hobby..bohuzial ostalo iba pri hobby..preco? by si chcel taku doktorku co?? :-DD ale asi ani nie-som blond :-DD

sam

SHAKTI: sex je pre nas ludi nieco ovela viac ako len miesanie genov. No pre prirodu to neznamena nic viac. Teda aspon podla mna. A ano, mozno maju byt moje geny, ci genotyp alebo ako sa to vola, izolovany.

identity

:))))) trochu som sa pobavil....ani neviem co ti mam na to napisat. proste kasli na vseliake vedecke dafinicie. ty pani v bielom len obcas nemaju co robit no a musia z niecoho zit, tak im obcas zaplatia aby spravili nejaky vyzkum.

sam

SHAKTI: mozem sa spytat, studujes alebo si studovala psychologiu. Alebo je to len ta prirodzena zenska vlastnost pochopit toho druheho, okamzite zhodnotit situaciu?

SHAKTI

sex je iba mechanizmus na miesanie genov??
eeee je to nieco ine :-))) to je inak priserne povedane...

a ty si myslis,ze tym ze si introvert tak nemas spravne geny na rozmnozovanie???

SHAKTI

ja som to tiez nejak podobne pochopila,len teraz nechcem opakovat :-D
ale pripada mi to chore...proste chore,neuraz sa sami..ty si myslis,ze nemas narok na lasku? ty si o nej dokonca nedovolis ani snivat!!!

presne tak-najprv vnimam ocami,potom sa priblizim,onuchame sa :-D..teda najprv vnimame zmyslami..neskor zistujeme aky clovek je pod obalom-teda vnutorna hodnota..ked sa ta snad niekto nieco opyta,dokazes odpovedat,nie?

sam

Vysvetlenie pre SHAKTI: "Attraction is not a choic" znamena, ze my ludia sme len "bilologicke masiny" sme sucatoz zivota, ktory chce prezit a rozmnozit sa. No prebieha v nom evolucia a ta sa deje u ludi aj prostrednictvom sexu, co nie je nic ine ako mechanizmus na miesanie genov. Lenze ake geny zmiesat, aby vznikol podareny clovek. Priroda to vyriesila. Ked vidis muza, tak automaticky, ci ches alebo nie, ho hodnotis v podvedomi, proste priroda Ti tam zapne akesi spinace, ktore mi nazyvame pritazlivost. A tak sa zmiesaju tie spravne geny, vyberie to priroda. Partnera si vyberaju geny, pretoze sa chcu spojit s jeho genami. No neviem ci som to povedal dost zrozumitelne :-).