Ahoj,
chcem sa Vás spýtať aký máte názor na introvertov. Poznáte nejakého? ako s ním vychádzate? Keď už takýto človek nenarozpráva stáva sa z neho niekto "menejcenný"? Nik sa s ním nerozpráva, lebo on sám je tichý. Ale taktiež je to človek, ktorý má bohatý citový život, síce nedáva niektoré ( skoro žiadne ) veci najavo, ale predsa je v podstate taký ako ostatní. Máte podobného priateľa? Stránite sa stretnutiami s podobnými ľuďmi?
Introvert
:-DDDDDDDDD niektori to tak robia..
identity:Uplne s Tebou suhlasim. Ale urcity vyber tam je,ako si napisal. Tiez "neskocis" na kazdu a nezalosis si s nou rodinu :-).
Podotýkam,že som mala na mysli príspevok 22:08 od Sama :)
...vymakany borci z posilovne?? jezis nestras!!! :-DD
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
no vidis,ber to ako nacvik :-DDDDDDDDDD
ked si zvladol Hviezdoslavov kubin tak zvladnes aj kočku :-DD
tak vies. nemozem povedat, ze to co si napisal je uplna blbost. to nie. samozrejme, ze je to ciastocne pravda, ale priroda nas nastavila aj tak aby sme sa okrem mnozenia, teda sexu, o svojich potomkov aj starali. teda zalozili rodinu a podobne. takze keby sa mam drzat toho co si povedal, tak by znamenalo, ze sancu na vztah by mali iba ty vymakany borci z posilovne. lebo logicky budu mat asi najlepsie geny. teda ja a mozno aj ty a mnoho dalsich ludi je odpisanych. lenze to je teoria. prax je nieco ine. mna na druhom pohlavy urcite zaujme vzhlad. som chlap, co uz. ale urcite by som sa nezalubil do baby len preto, ze dobre vyzera. musela by ma oslovit jej povaha. ak by som mal pocit, ze si proste nesadneme, ze to nema perspektivu, nuz co uz. hladam dalej.
SHAKTI: No ja sa tiez cudujem, co ta anonymita so mnou dokaze spravit. Tolko som nekecal od Hviezdoslavovho kubina na zakladnej:-).
Uz kdesi na zaciatku som pisal, ze tento svet nechapem. No tie teorie podla mna nie su pritahnute za vlasy. Ludia maju v sebe nieco viac ako len pudy. Ale na najnizsej urovni su zakladne potreby a pudy a z nich sa vychadza. A sex nie je len miesanie genov, no sluzi na to.
presne tak-pridaj k tym pudom tu nudu cize srdiecko :-)
boze chlapci tak sa mi tu s vami dobre keca :-) vidis vidis sami...to by sme kecali uz dobre tri hodky :-)
sami preco si to myslis?? ze maju byt tvoje geny izolovane?? ty si myslis ze nemas co ponuknut?? mylis sa!! kazdy mame co ponuknut-ked uz nic ine tak tie geny na reprodukciu :-DD