Introvert

Príspevok v téme: Introvert
tom

Ahoj,
chcem sa Vás spýtať aký máte názor na introvertov. Poznáte nejakého? ako s ním vychádzate? Keď už takýto človek nenarozpráva stáva sa z neho niekto "menejcenný"? Nik sa s ním nerozpráva, lebo on sám je tichý. Ale taktiež je to človek, ktorý má bohatý citový život, síce nedáva niektoré ( skoro žiadne ) veci najavo, ale predsa je v podstate taký ako ostatní. Máte podobného priateľa? Stránite sa stretnutiami s podobnými ľuďmi?

SHAKTI

vsetci vystartovali a bezia,ty stale stojis na starte a hovoris si "na co mam bezat,aj tak ich nikdy nedobehnem,nikdy nevyhram!" Pokial tam budes nadalej stat,tak ani nedobehnes a nevyhras...

identity

to chce zmenit pohlad na svet a hlavne na seba. nemysliet si o sebe, ze si nikto, ale niekto. lebo to naozaj si. si niekto, kto to dokaze, kto si zasluzi aby bol prijaty. ale to musis chciet, dat druhym sancu aby ta prijali. presne tak musis aj riskovat. a musis najpvr nieco dat aby si mohol ziskat. vacsinou.

SHAKTI

sami a ja som nikdy nevedela splhat!! to mi ostalo aj v zivote!a co??
ludia nie su rovnaki!! cha!! keby si kamarat mna poznal!!! :-DDhadam aj lepsi by si bol :-DD

sam

Ved uz len s vami vsetkymi sa nemozem ani len porovnavat. Vsetci ste daleko predomou a ja vas nikdy nedobehnem, na telesnej som bol casto medzi poslednymi :-). Tak co ja vlastne znamenam? Preco by mal niekto o mne vediet?

SHAKTI

falosne myslis,pretoze ci sa otvoris alebo neotvoris aj tak trpis!!! RISK JE ZISK! Kto do banku nic nevlozi ten ani nemoze nic vyhrat!!

identity

kolko ludi sa tak citi ako ty. keby si nad tym tolko neuvazoval, ale konal bolo by to lepsie. a keby si sa naucil brat zivot s humorom a vedel by si sa zasmiat na sebe, tak by si tie trapne situacie nebral tak tragicky.

SHAKTI

ja ta chapem sami..velmi dobre ta chapem..ty si totiz falosne myslis,ze ked sa neotvoris,tak nebudes trpiet,lebo ked sa otvoris stavas sa zranitelnym,mas strach ze ked sa otvoris,druhy neuvidi nic,resp.to co uvidi sa mu nebude pacit,nebude mat o to zaujem,odmietne to..ale to skutocne nikdy nezistis pokial to neskusis a nebudes skusat denno-denne..raz totiz pride niekto kto ta uvidi ako absolutne nadherneho a bude ta milovat takeho aky si a prave preto aky si-len musis dat SANCU!!!!!!!!!!!!!

sam

Viete co som ja uz precital knih o tom ako si najst priatelov, ako komunikovat ako posobit na ludi. No v ziadnej som sa nenasiel. Stale sa vyzaduje to, k comu ja nemam silu. Zacat trenovat a stretavat sa s ludmi. No ja so mstale taky nudny a trapny, ze to omrzi aj svateho.

identity

dovera je zaklad kazdeho vztahu. nemusis hovorit o vsetkom. len proste sa trosku otvor. a budes sa citit lepsie. a mozno ti ty druhy otvoria brany a pustia ta medzi seba.