Introvert

Príspevok v téme: Introvert
tom

Ahoj,
chcem sa Vás spýtať aký máte názor na introvertov. Poznáte nejakého? ako s ním vychádzate? Keď už takýto človek nenarozpráva stáva sa z neho niekto "menejcenný"? Nik sa s ním nerozpráva, lebo on sám je tichý. Ale taktiež je to človek, ktorý má bohatý citový život, síce nedáva niektoré ( skoro žiadne ) veci najavo, ale predsa je v podstate taký ako ostatní. Máte podobného priateľa? Stránite sa stretnutiami s podobnými ľuďmi?

SHAKTI

ved to som hovorila,ze introvert ma bohaty vnutorny svet..

presne tak,moje milovane filozoficke debatky..da sa tocit donekonecna..

vdaka chlapci za pokec,aj dievcata :-)
len prosim ta sami...posluchni nas!!

identity

takze predsa len to nebude az taka tragedia. musis si len verit. vidis, ani si sa nesnazil a zaujal si tolko ludi.

intorvert

sam, mnohi umelci a basnici boli introverti a snad aj vdaka tomu mali iny pohlad na svet,a inspiracie.a v dobach pradavnych, neviem, mozno boli nespravodivo odstrkovani.ja mam kamarata introverta/vrana k vrane sada:-))heh/ a chapem ho.ale su ludia ktori toto vobec nechapu....myslism si ze to nie je tragedia byt introvert,je to osobnostna crta.horsie je ked to ide ruka v ruke s depresiou, ak to cloveka z tak hlboko vnima ze trpi.ja som zvykla trpiet tiez ,pretoze mi to sposobovalo problemy v skole. ale som sa naucila s tym zit a netrapit sa.

identity

to je zvlastna otazka. nerozmyslam nad tym. proste som sa mozno v tebe aj trochu nasiel. a mozno ti moje slova aj nieco daju. a mozno aj nie. riskol som to.

SHAKTI

preco nam zalezi na niekom koho nepozname? lebo sme ludia!!!
a myslim,ze kazdy z nas vie o com hovoris..citaj co pisem..23:10

SHAKTI

identity ma pravdu..
podvedomie ma strasne silnu moc..podvedomie si predstav ako pc..aky program vlozis,tak bude fungovat..ty musis preprogramovat svoje podvedomie z neda sa na da sa,z nikto na niekto..a uvidis ako to bude fungovat,preprogramuje sa to jednoducho..jednoducho si to budes do nemoty opakovat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sam

Mozem s vas spytat, preco vam zalezi na niekom, koho vobec nepoznate? Kto pre vas nic neznamena. To je s toho naozaj az taky dobry pocit.

SHAKTI

sami ja ta neutesujem...
prezradim ti nieco osobne..takto sa citim ako ty uz dva mesiace..lenze na rozdiel od teba..mam otvorene oci a davam sancu..
ja sa o tom nepresviedcam,mna o tom presvedcil niekto iny,ale to bol iba jeden z davu..jeden to nevidel,co je vo mne...ale verim,ze niekto to uvidi..