Ahoj,
chcem sa Vás spýtať aký máte názor na introvertov. Poznáte nejakého? ako s ním vychádzate? Keď už takýto človek nenarozpráva stáva sa z neho niekto "menejcenný"? Nik sa s ním nerozpráva, lebo on sám je tichý. Ale taktiež je to človek, ktorý má bohatý citový život, síce nedáva niektoré ( skoro žiadne ) veci najavo, ale predsa je v podstate taký ako ostatní. Máte podobného priateľa? Stránite sa stretnutiami s podobnými ľuďmi?
Introvert
SHAKTI, presne toho sa drzim, ja fakt nerobim to co robia "vsetci", nemam to vo zvyku
skazaton pocitac je moja druha nadej a ta prva a v mojom zivote velmi dolezita je moj pes :-) aspon niekto ma ma nadovsetko rad a je mu jedno co som kto som :-)
pekne ponozky?? :-D tak to mi este nikto nepovedal a ja nosim pekne ponozky,pestrofarebne,so zvieratkami :-)vazne!!
dedy..lebo to nechapu,nevedia o co ide!
takych ludi si nevsimaj,oni to ani nikdy nepochopia o com to je..
komunikovat sa da naucit,aspon do takej miery,aby sme prezili :-) chce to iba cvik-staci si to nacvicik trebars aj doma,so surodencom,kamaratom..
netreba robit nic nasilu,nebudem robit nic co nechcem!! nevidim dovod,len preto ze to robi vacsina? tak nech si to robia,ja nebudem! (tato veta vyznela nejak divne :-DD )
inak caute introverti!! :-)
SHAKTI ja nehovorim ze mu ju niekto dal ale mne taku vzdy ludia dali, ked som riesila podobnu vec
caute. tak klobuk dolu, takuto zaujimavu debatu som uz davno na fore necitala. ja som introvert odkedy sa vobec pamatam a mozno mam to stastie, ze tie "plody introvertnosti" mozem zuzitkovat, kedze sa pohybujem v oblasti umenia. no a jo, tam sa tento problem prebera dost casto, kedze v tejto spolocnosti je to obzvlast s tou extrovertnostou a introvertnostou vyhranene. inak mi z toho vyplyva skor viac problemov v zivote. takze som dost neprakticka, ale tak co uz. zmenit by som sa nechcela a nakoniec ajtak vzdy vsetko zvladnem. aj ked sa vzdy dopredu poriadne vystresujem. dost som nervozna uz len z toho, ked sa mam s niekym novym zoznamit a ist rozpravat do radia je pre mna absolutna hroza.
dedy takuto radu mu tu nikto nedal.
vy ste to tu pekne prebrali za cely ten vecer :)
ked chce nejaky introvert radu vacsinou dostane radu chod do spolocnosti, chod medzi ludi, ale to je dost pritiahnute za vlasy, ked si vezmete, ze introvert tam nerad chodi, a je radsej sam, i ked nie uplne sam a niekto mu predsa k zivotu chyba
ale sami nekecaj hned z rana!! :-DD kazdy z nas je dobry programator!!!to si len treba do hlavicky nabit,tak ako si tam bijes tie negativne somariny-ze si na nic, tvoje geny su vhodne akurat tak na izolaciu..a ostatne si nepamatam :-)sorry..
tak si tam dokazes nabit aj tie pozitivne veci!!!mozme skusit programovat spolu,oki? :-)
hej ja som aj zubarka-mam siroke pole posobnosti :-DD
zuby bolia pri problemoch s komunikaciou!! aj krk :-) nehovori ti to nic? :-) mimochodom na podporu komunikacie je tyrkysova farba-je to taka terapy- prikladaj si ju na krk,nos satku s touto farbou,podlozku pod telefonom..atd.
zatim pa..mam povinnosti..
No zaspal som akosi nahle. No nemyslel som, ze vas tato tema a moja zle naprogramovana tekvicka (ja totziz nie som programator :-D) az tam zaujme. Ked som zaspaval mal som z vas veeeelmi dobry pocita. A viete preco? Pretize som zistil, ze vy ste ti Ludia (to L je zamerne): povie, vam, ze naozaj by som chcel mat kamosov ako ste vy! A dokonca ma vecer aj prestal boliet zub, ja neviem ako je to mozne. Bolel od rana (a dost), no pri vas to uplne preslo. Nie je nahodou niekto z vas zubar :-). Este raz vam vstekym dakujem! No vazne nie som dobry programator :-(.
sorry to patrilo vedla :-)