Ahoj,
chcem sa Vás spýtať aký máte názor na introvertov. Poznáte nejakého? ako s ním vychádzate? Keď už takýto človek nenarozpráva stáva sa z neho niekto "menejcenný"? Nik sa s ním nerozpráva, lebo on sám je tichý. Ale taktiež je to človek, ktorý má bohatý citový život, síce nedáva niektoré ( skoro žiadne ) veci najavo, ale predsa je v podstate taký ako ostatní. Máte podobného priateľa? Stránite sa stretnutiami s podobnými ľuďmi?
Introvert
inak vsetci uz zaspali...wow...ze by boli taky vycerpany,alebo unudeny ??
bum bum bum...
sa mi nejak nechce spat..co teraz??
hm....
a božtek na dobru noc nedostanem?? :-DD
no teda,clovek sa tu hodiny snazi...a ziadny mechanizmus na mnozenie genov
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
tak teda dobru...
ved prave,to som tym chcela povedat :-DD
chod uz identity,lebo nevidis :-DDDDDDDD
podme my prazdne nadobky :-)
a sami,vdaka za zaujimavy vecer a prijemnu spolocnost! a preprogramuj si tu tekvičku!!!!! :-)
divne? preco? ved to preto, ze som introvert.
idem aj ja...dobru...vy introverti! :-DD
takto som sa nezabavila ani na stuzkovej
:-DDDD
no tak idem aj ja do siedmeho neba. aj tak uz nevidim. prajem vsetkym dobru noc.
pekne pises identity,mudro...az mi je to divne na introverta! :-DD
ale identity uz prestan opisovat!!! :-DD
sami nam asi zaspal... :-DD
no aj ja som to bral tak, ze som strasny, ze som introvert. ale prd, nie som strasny. som introvert. teda nie som extrovert. je to iba o tom. nic viac, nic menej. vela introvertov s tym ma problem, nechcu sa brat taky aky su. chcu byt extroverti, ale preco. je lepsie byt niekto iny, nebyt sam sebou, stratit svoje vlastne ja, nezit svoj zivot, ale zivot niekoho ineho, zivot podla niekoho ineho a nie podla seba?