Ahoj,
chcem sa Vás spýtať aký máte názor na introvertov. Poznáte nejakého? ako s ním vychádzate? Keď už takýto človek nenarozpráva stáva sa z neho niekto "menejcenný"? Nik sa s ním nerozpráva, lebo on sám je tichý. Ale taktiež je to človek, ktorý má bohatý citový život, síce nedáva niektoré ( skoro žiadne ) veci najavo, ale predsa je v podstate taký ako ostatní. Máte podobného priateľa? Stránite sa stretnutiami s podobnými ľuďmi?
Introvert
no ved to...ty ani ze nie ze nemas co ponuknut,ty to jednoducho neukazes...tak potom ako ma ten druhy zistit co je v tebe??
takze mamca mam smolu :-)som uzavreta traposka,nie som clovek :-((
tak to skus. ani nevies ako mozes niekoho potesit tym, ze sa otvoris. to je totiz prejav dovery.
identity:Ja sa pred nikym neotvorim, takze nemaju co sudit, do seba vidim len ja.
so sebou mozes pohnut len ty sam. tak to uz konecne pochop a "hyb sa". zacni na sebe pracovat.
Tak ty očakávaš Človeka...Nuž,uzavreté trapošky majú smolu.
presne tak...napr. ja som usudila ze ponuknut mas co!!!
ale co sa lucis??!!! neobral si nas o cas,kebyze nechceme tak si s tebou nepiseme...buuu...
co mozes ponuknut nech sudia aj druhy. nie len tvoje degenerovane, degradovane sebavedomie. :)
identity odkial?? od spodu?? :-DDDDDDDDD
ale prd sami! a uz ma stves a teda riadne!!
Clovek sa nestava Clovekom tym,ze dokaze saskovat,zaujat velke mnozstvo ludi, bezproblemovo komunikovat..
vsetkym: Ospravedlnujem sa vam, ze som vas obral o cas, no so mnou uz nepohli ini. Som rad, ze som sa s vami mohol aspon trochu porozpravat a boli ste ochotni pocuvat ma a snazit sa mi pomoct.DAKUJEM!