Ahoj,
chcem sa Vás spýtať aký máte názor na introvertov. Poznáte nejakého? ako s ním vychádzate? Keď už takýto človek nenarozpráva stáva sa z neho niekto "menejcenný"? Nik sa s ním nerozpráva, lebo on sám je tichý. Ale taktiež je to človek, ktorý má bohatý citový život, síce nedáva niektoré ( skoro žiadne ) veci najavo, ale predsa je v podstate taký ako ostatní. Máte podobného priateľa? Stránite sa stretnutiami s podobnými ľuďmi?
Introvert
tak ano realita je ina. treba to len trenovat. verit si. zacni pekne od spodu. pomaly krokmi. a raz to bude ok.
mamca: Presne to, co jej nemozem ponuknut ja: skutocneho Cloveka (to C je zamerne) bytost, ktora za to stoji a nie uzavreteho traposa.
jezis sami,my sa brat nejdeme :-DD
snazim sa ti iba ukazat to co ty nechces vidiet! ale myslim,ze je to marny boj,vsetci sa tu snazime,no za tych par hodin sme absolutne nikam nepokrocili,ty si nepokrocil!!!
ale introvertnost a nizska sebadovera maju k sebe blizsko istym sposobom. on sa proste nerespektuje, ze je taky aky je. teda, ze je introvert. to musi pochopit, ze to nie je zle. a samozrejme sebadovera je tiez jeho dost velky problem. ale vlastne riesime jeho sebadoveru. to je fakt.
SHAKTI: Velmi pekne Ti dakujem za Tvoje slova. Velmi prijemne sa mi citali. Lenze relita je ina a ndanie casto klame. Teraz som skryty, nevies kto som a ani ja neviem kto si Ty. Toto nie je realita, kontakt z oci do oci. Toto je len pekne zdanie. Ktore by sa lahko rozsypalo.
No ajhľa,a sme doma! Čo také očakávaš?
mamca no neviem. ked je clovek zalubeny, tak moze mat trochu problem komunikovat. ale ono sa tym netreba zbytocne trapit, ze co mam povedat. to pride samo. mozno by ti pomohlo nieco take, ako nejaka kniha o komunikacii. ako komunikovat.
presne tak,cely cas riesime jednu a tu istu vec..inak nechcem sa chvalit,ale hovorila som to na zaciatku,ze tu neni problem v tom,ze si introvert ale nizka sebadovera...HEUREEEEEEEEKA!!! SOM BOHYŇA!!! :-))
mamca: Ja nie som zamerany len na svoju uzavretost. Moji najblizsi ma uprimne zaujimaju. Len je to o tej zodpovednosti voci dievcatu, menozem od nej ziadat to, co jej sam nemoze ponuknut. Urcite by si nasla lepsieho ako som ja!
22:43 do kelu identity bol si skor! :-DD