Ahoj,
chcem sa Vás spýtať aký máte názor na introvertov. Poznáte nejakého? ako s ním vychádzate? Keď už takýto človek nenarozpráva stáva sa z neho niekto "menejcenný"? Nik sa s ním nerozpráva, lebo on sám je tichý. Ale taktiež je to človek, ktorý má bohatý citový život, síce nedáva niektoré ( skoro žiadne ) veci najavo, ale predsa je v podstate taký ako ostatní. Máte podobného priateľa? Stránite sa stretnutiami s podobnými ľuďmi?
Introvert
sami tu je zakladny tvoj problem...tvoje chapanie je nespravne!!!
Si prazdna nadoba a naivne si si myslel ze niekto pride a naplni ju.Ibaze tu musis naplnit sam! Nik sa nenapije z prazdneho pohara,pretoze tam nic nie je. A velmi sa mylis,ze nemas co ponuknut,stravila som s tebou par hodin a za ten cas som zistila,ze si inteligentny a dokonca aj vtipny a kukaj,ja som baba a bavis sa so mnou!
ostatne neviem,nepoznam ta.Takze ta nadoba az tak prazdna nie je-je tam intelekt a humor a urcite kopec dalsich veci,len ty ich nevidis!!
ked to takto beries, tak to inak nebude. to nie je pretvarovanie. to je sebadovera. zdrava sebadovera. to co robis ty je ponizovanie, sebalutost.
mal by si to ziadat od seba. napln sa sam. cely cas riesime len tuto jednu vec.
identity:Suhlasim s tebou, clovek posobi na ostatnych tak, ako s sam vnima. No ja sa nechcem pretvarovat. Pravda vzdy vyjde na javo a potom prezit so mnou niekolko rokov by vazne nebola vyhra.
Mne sa tak zdá,že Sam je zameraný na seba,svoju "introvertnosť" a úprimný záujem o druhého akosi chýba. Ak sa muž zaujíma o ženu-úprimne,nie kvôli komunikácii-vždy sa má o čom rozprávať a nemusí sa snažiť hrať svetáka.
a ak nahodou netrafi samo, tak sa mozes trafit aj sam. ked nepride hora k mohamedanovi, pride mohamed k hore. ci ako sa to hovori.
SHAKTI:No ja sa bojim, ze proste len memam co ponuknut. To som ja, prazdna nadoba, ktoru treba naplnit a to od nikoho nemoze ziadat!
tak by si s tym mal nieco spravit. lebo ak to budes takto brat, tak budes tak aj na ludi posobit. podvedome. preco su ludia atraktivny? lebo si to o sebe myslia. modeling a fitness je na tom postaveny "Love your body". a ako im to funguje. nie ze by som sa z ich presvedcenim stotoznoval, len som chcel poukazat na to, ze oni sa proste citia byt atraktivny a naozaj tak na vacsinu ludi posobia. takze sa aj ty pokus so sebou nieco spravit aby si na ludi inak posobil.
sami a vies ze sa to stava?? treba len spravne vypocitat drahu a byt v spravnej chvili na spravnom mieste a potom uz iba cakat,po pripade ak je draha zle vyratana trosku sa nasmerovat!! a to by si mal urobit ty-trosku sa nasmerovat,aby ta to trafilo :-)
identity:prepac, som trochu pomalsie chapajuci, nepochopil som Ta na prvy pohlad. Ja si len myslim, ze mat vztah pre mna je nahodny jav s pravdepodobnostou takou, ako ze ma zajtra trafi do halvy mobil.