Introvert

Príspevok v téme: Introvert
tom

Ahoj,
chcem sa Vás spýtať aký máte názor na introvertov. Poznáte nejakého? ako s ním vychádzate? Keď už takýto človek nenarozpráva stáva sa z neho niekto "menejcenný"? Nik sa s ním nerozpráva, lebo on sám je tichý. Ale taktiež je to človek, ktorý má bohatý citový život, síce nedáva niektoré ( skoro žiadne ) veci najavo, ale predsa je v podstate taký ako ostatní. Máte podobného priateľa? Stránite sa stretnutiami s podobnými ľuďmi?

dedy

quixy pekne si sa rozpisala :-), len ty si mala aspon kamosku ktora ta vzala von, ale nie kazdy ma take stastie, napr. ja nemam nikoho s kym by sa dalo ist von, alebo kto by ma tam bol ochotny vziat (lebo predsa sa nebudu zahadzovat s niekym ako som ja, ktora nevie nadviazat na rozhovor)

quixy

ahojte introvertkovia:) ja som tiez jedna z vas/nas...na zakladke som bola skor tichsia, na druhom stupni ani nehovorim...som mala jednu kamosku a este 2 take ako to nazvat - ?polokamosky? ani neviem, ale vacsina ludi za mnou prisla len vtedy, ked nieco potrebovali, ale mne bolo z toho nanic...az na tu moju kamosku...a ta ked nebola v skole, tak som sedela ako kopka nestastia...mimo skoly som mala dve kamaratky, ale aj ony boli viac dominantne ako ja a tiez som neraz mlcala a ony viedli skor monolog, lebo raz som bola s jednou, inokedy s druhou...ony dve sa nemali rady... potom prisla na rad stredna...neviem preco, ale aj na zakladnej aj na strednej som si viac rozumela s dievcatami z vedlajsej triedy. na strednej som mala v nasej triede styri kamosky, samozrejme, ze len jednu, ktora bola kamoska v dobrom aj v zlom, nielen vtedy, ked nieco potrebovala...a mimo skoly som bola takmer sama...s par dievcatami som cestovala, ale mimo dopravy do skoly sme sa vidali zriedkavo a ja som vacsinou aj tak len potichu trpela, lebo som sa nevedela prisposobit ich rozhovoru. a co sa tyka dievcat z druhej triedy, ani s tymi som sa nestykala, lebo ani jedna nebola odtial odkial som ja...a doma som tak pocas strednej bola takmer uplne sama...a neraz som mala pocit, ze si zo mna robia v triede srandu. ale to bolo v nasej triede na kazdodennom poriadku. vzdy ked niekto nebol v triede, tak nan museli zautocit. dokonca aj tie, co si hovorili kamaratky, tak na seba slovne zautocili, ale jasne, ze za chrbtom, a nie z oci do oci a to sa mi zda velmi povrchne. ale niekedy som sa vedela porozpravat aj s inymi, nie len s tymi z mojej skupiny. ale ked oni boli ako nejaka vyssia slachta:D aspon tak sa tvarili:D 2 rady boli vyssia slachta a nas rad bol ako to povedat...poddani?:D ale uz to bolo o nieco lepsie ako na strednej...nasla som si tam kamaratky a to je hlavne, hoc sa s nimi vidam zriedkavo...ale viem, ze ma beru taku aka som a to je podstatne...tak sa to so mnou viezlo par rokov, az kym som s jednou kamaratkou (samozrejme, ze nie najlepsou, lebo tu som nemala zrejme nikdy) nesla na diskoteku zabavit sa...dovtedy som len sedela doma a vonku sa po veceroch neflakala...ved naco?? a tam som ho stretla...prv to bolo len kamaratstvo a po par mesiacoch aj moj prvy a dufam, ze aj posledny vztah - laska...a on je podla mna taky polointrovert...nie je extrovert, ale ani uplny introvert...podla mna je v nasom vztahu viac dominantny on...zo zaciatku som bola velmi ticha a trvalo, kym som sa rozkecala...a teraz akosi uz nemam problem s nim normalne komunikovat...teda aspon mne sa tak zda...vraj sa so mnou nenudi...aj ked som uz Xkrat mala taky pocit...vzdy sa ma snazil od toho odhovorit, ze si to len namyslam, ze jemu je so mnou dobre. podla mna, ak sa cloveku na niekom nieco paci, ak tam su nejake sympatie, tak je jedno, ci je ten clovek velmi komunikativny alebo skor tichy...velakrat som si zelala, aby som bola ina, ukecana...a ja som vlastne ukecana, ale az vtedy, ked toho cloveka dobre poznam a nebojim sa vyjadrit svoje pocity, myslienky, nazory...kazdy je istym sposobom ukecany...ved aj vy vsetci co ste tu napisali, tak sa tu rozpisujete...tak ste komunikativni...len sa bojite/ hanbite prejavit sa...po par rokoch neraz trapneho mlcania som vsak presvedcena o tom, ze je lepsie povedat menej ako viac...lebo poznam ludi, ktori hovoria privela a 3/4 nestoja za rec...moj subjektivny nazor...tak sa majte pekne...mozno k vam este niekedy zavitam na pokecik, ale tak som sa rozkecala, ze ma tu uz radsej asi nebudete chciet:D:D pa

sam

Dobry vecer intorverti. Ak ma pustite medzi seba, tak by som bol rad. No nemam ziadneho psa, takze k tomu nemam co povedat. No chcem Vam povedat co sa mi stalo dnes v predajni jedneho chemickeho prvku. Aj ked to sem nepatri, no zasmiala sa na tom cela predajna. Teda k putliku s prisla romka a chcela si dobit kredit. Pracovnicka sa jej spytala, ci je ich zakaznikom, no ona ocividne nerozlisovala medzi nasimi 3 operatormi. Tak sa jej spytala, ci moze v telefone pouzivat hocijaku kartu. A nurcite neuhadnete, co jej ona odpovedala. Na celu predajnu hrdo vyhlasila, ze do jej telefonu nemoze ist hocijaka karta, ale len SIM karta. Ten vybuch smiechu by ste museli zazit, to sa neda opisat.

dedy

niekedy sa to zide, inokedy je to potom dost otravne

napr istu dobu sa ku mne snazil pridat jeden clovek (dvojnasobne strasi) ale s nim sa nedalo chodit 1. s jeho nevychovanymi psami to bolo hrozne
2. nedokazala som pocuvat jeho reci ze vsetky velke psy su zle, lebo som dost velky milovnik psov ako takych
3. jeho neschopnost alebo nechcenost vychovat psy, napr dovolil im pit z mlaky a len komentoval ze im z toho bude zle a to bol na polmetra od nich a stacilo im len dat vychovnu po zadku
takze som sa mu zacala vyhybat

dedy

ja take stastie velmi nemam, pretoze vacsina ludi venci v okoli bytoviek lebo tam bvaju a ja chodim vencit na luku lebo byvam o cosi dalej a v dome, takze je dost problem tam stretnut niekoho, taky co na luku chodia maju velkych psov a tych sa Beny dost boji, takze je to problematicke

SHAKTI

BINGO!!! to je to o com rozpravam!!!!
spolocne hobby atd. lebo introvert dokaze kecat ale vzdy o niecom,nevedie prazdne reci!
Ja mam 6 rocneho kokerspaniela :-)
a vies ako dobre sa s tym nadvazuju znamosti?? :-DD jeden chalan uz dost dlho vyuziva vyhovorku,ze nase psi su kamosi :-DD

dedy

presne tak, psy su uzasne zvierata, mam 5rocneho cavaliera

no zistila som, ze ked som v spolocnosti psickarov(takych ktory sa trochu vyznaju v problematike, trochu sa zaoberaju vychovou a vycvikom) tak s takymi dokazem komunikovat celkom normalne :-)

SHAKTI

jeej dedy,s tym psom suhlasim! akeho mas??
vies ako by mal vyzerat idealny vztah?
taky aky mas so svojim psom!
Ked prides domov,caka ta,vrti chvostikom :-D tesi sa ze ta vidi,milujes ho hoc je spinavy,smrdi,necakas od neho ze povysava,umyje riady,necakas ze ti odpovie :-DD
treba robit iba to,co nas robi aspon trosku stastnymi,netreba sa znasilnovat,ked nemam rada spolocnost,nebudem sa tam trepat nasilu
:-D