Ahoj,
chcem sa Vás spýtať aký máte názor na introvertov. Poznáte nejakého? ako s ním vychádzate? Keď už takýto človek nenarozpráva stáva sa z neho niekto "menejcenný"? Nik sa s ním nerozpráva, lebo on sám je tichý. Ale taktiež je to človek, ktorý má bohatý citový život, síce nedáva niektoré ( skoro žiadne ) veci najavo, ale predsa je v podstate taký ako ostatní. Máte podobného priateľa? Stránite sa stretnutiami s podobnými ľuďmi?
Introvert
:-))
čafi introverti :-)tak citam ze vam chybam...momentalne nestiham..teraz vas zabijem! :-D mam vela pracovnych stretnuti,medzi ludmi,co je teda pre mna ako stvorene :-D tak som z toho dost vykolajena,mimo,unavena a tak...
ja ordinujem všude :-D
tom: vobec to nie je ten ... Mne sa celkom "ulavuje" uz len ked pisem tieto moje vylevy a je tu niekto, kto si ich precita a dokonca na ne aj reaguje. Velmi mi to pomaha.
ethel: No co hovorim, uz sa spriaznena dusa nasla :-). Vdaka za typ, pohladam.
Shaktulka často "ordinuje" na slobodnej komunikácii,tam ju nájdete...tam jej aj odkaz môžte nechať...ona sa ozve:-))
:) hej, aj mne chyba, ta je ako jedna z mala ktore tomu rozumeju a chapu to. ale co v realnom zivote, tam chyba clovek ktory tomu to pochopi. a neviem myslis ze je dobre to niekomu povedat? hadam by sa nasiel clovek ktoremu sa da zdoverit v okoli. a potom sa mozno cloveku ulavi, mozno ho aj ten druhy pochopi a z oboch stran to bude lahsie, co ty na to? ci je to bullshit?
tom: Ale su ludia, ktori nas chapu, len sa akosi nechcu pripojit :-D. Napr. SHAKTI mi normalne chyba. Ta nas chapala az velmi dobre :-).
sam: no opat mi hovoris ako z duse: tiez sa spravam ako tupec, vzdy zo mna vyjde daka kravina ktoru ini nechapu, ako pises. neviem cim to je, fakt netusim. a myslim ze si uplne v pohode, komunikovat vies a to vieme setci, ale takto v anonymite je to omnoho lahise, len tukat do klavesnice. co by som ja za to dal keby som sa mohol takto porozpravat s niekym, normalne "nazivo" a nie takto cez obrazovku, ale povedat o sebe, o tom ako sa takyto clovek citi dakomu "normalnemu", extrovertovi napriklad je asi nemozne, lebo ta takyto clovek asi vysmeje, si myslim, sice potom by mozno zacal trosku chapat o com to je ale uplne na to nikdy nepride, lebo taky nie je. proste nik nevie ako sa citime a preto nas nechapu.
tom: ja to vidim asi tak, ze kazdy niekoho potrebuje, clovek nedokade zit sam, pretoze zosalie, a to doslovne. No my sme tak nepristupny, ze nikto nechce travit cas cakanim, kym sa nam uraci otvorit sa. Proste sa obratia na nieco, co pre nich znamena rychlejsiu spolocnost. Ja som velmi tichy clovek, velmi. No sam sa cudujem, co so mnou tato anonimita robi. Normalne, teda aspon dufam, dokazem rozpravat. Mozno je to preto, ze viem, ze ma "pocujavu" ludia, ktory ma chapu. Inak sa na mna pozeraju, ako ta "debila".Proste nechapu, ze pre mna to nie je lahke. Ja nie som zly clovek, ja sa len spravam ako tupec, proste zo mna vychadza len to, co ini nechapu. Podla seba sudim teba. Oni podla seba sudia mna. A vychadza im to, co im vychadza...
sam, ja napriklad tiez sa doma citim najlepsie, lebo viem ze tam nemam co pokazit, proste je to tak surovo povedane ale je to pravda.
a musim povedat ze tym ludom normalne zavidim, ako dokazu lahko komunikovat proste setko im ide, setko im vychadza, a su aj taki ktori hoc co povedia, tak je sranda, proste zabavaci, stale mu ide daco z ust a vzdy pobavi vycsinu, taaky ludia to maju o 100% lahsie, proste zaujmu a ani nechcu, ludia si ich zapamataju, a chcu ich spoznat , v ich spolocnosti sa citia skvele, potom u seba nevidim ziadnu sancu, preco by sa mal so mnou niekto zahadzovat ked su tu takyto ludia??